Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Maserati Quattroporte με άρωμα Grecale (+video)

Ελλάδα 6:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Maserati Quattroporte με άρωμα Grecale (+video)

ΝΕΑ

Η Maserati Quattroporte με άρωμα Grecale (+video)

ΝΕΑ

Η Maserati Grecale δίνει ορισμένα στοιχεία από την αισθητική της ως βάση για να «προβλέψουμε» την επόμενη γενιά της Quattroporte.

Advertisement
Advertisement

Το νέο SUV που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Giorgio που έχουμε δει και στην Alfa Romeo Stelvio, είναι το πρώτο μοντέλο ευρείας παραγωγής που ετοιμάζει η Maserati.

Αυτή τη στιγμή, η παλαιότερη Maserati που πωλείται είναι η Quattroporte για την οποία θα είχε ξεχωριστή αξία να βλέπαμε πως θα είναι στο μέλλον. Αυτή η σκέψη πιθανότατα πυροδότησε και την υλοποίηση της ιδέας στο κανάλι του youtube με την ονομασία Theottle, όπου κατά καιρούς έχουμε δει διάφορες τέτοιες «προβλέψεις». Με αισθητική από τη Grecale λοιπόν και με «βάση» την υπάρχουσα Quattroporte, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ωραίο αλλά είναι και πολύ πιθανό να πλησιάζει στην πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

Σε μια περίοδο που είναι μάλλον καλή για τη Maserati με βάση τα όσα έχουμε δει, έρχεται και η στιγμή να ασχοληθεί με το μεγάλο της σεντάν που παραδοσιακά συνδυάζει το δυναμισμό με την πολυτέλεια. Αυτό ακριβώς το ρόλο θα συνεχίσει να εξυπηρετεί η νέα γενιά του μοντέλου που έχει το δικό του κοινό, ενώ όπως όλα δείχνουν, θα μπορεί να παίξει και το ρόλο του προκειμένου να διευρυνθεί η πελατειακή βάση της Ιταλικής εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια Maserati Grecale για τον πλανήτη… Άρη
Πόσο κοστίζει η Maserati MC20 στην Ελλάδα;
H Alfa Romeo ετοιμάζει και πιο μεγάλο SUV από τη Stelvio