Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Maserati Grecale για τον πλανήτη… Άρη

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Maserati Grecale για τον πλανήτη… Άρη

ΝΕΑ

Μια Maserati Grecale για τον πλανήτη… Άρη

ΝΕΑ

H Maserati Grecale είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα της ιταλικής φίρμας, ενώ τώρα παρουσιάζεται μια ειδική παραγγελία που έγινε από τον… Άρη.

Advertisement
Advertisement

Όπως οι περισσότερες εταιρείες, έτσι και η Maserati προσφέρει σε ευκατάστατους πελάτες τη δυνατότητα εξατομίκευσης του μοντέλου για να κάνουν το αυτοκίνητό τους… μοναδικό.

Μια διαφορετική Maserati Grecale παρουσιάστηκε, αλλά μάλλον… αυτή η παραγγελία δεν δόθηκε από τον δικό μας πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, η Grecale πήρε την ονομασία Mission From Mars και κατασκευάστηκε – σύμφωνα με την εταιρεία- για να σπάσει τα «αισθητικά» όρια της γης.

Είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι αυτή η Maserati δεν θα αποστείλει καμία Grecale σε κάποιον που διαμένει στον πλανήτη Άρη, αλλά η ιταλική φίρμα πλάσαρε με όμορφο και χιουμοριστικό τρόπο την ειδική έκδοση του μικρού SUV της.

Advertisement
Advertisement

Το ειδικό τμήμα της Maserati δημιούργησε μία και μοναδική Grecale, η οποία φέρει την απόχρωση Galactic Orange. Το μεταλλικό χρώμα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να θυμίζει την επιφάνεια του πλανήτη Άρη. Ακόμα, πατάει επάνω σε Vortex τροχούς, ενώ έχει τη γνωστή τρίαινα της φίρμας στην τρίτη κολώνα με διακριτική εμφάνιση.

Το εσωτερικό έχει μια… διαστημική προσέγγιση τόσο ποιοτικά όσο και σχεδιαστικά. Τα χρώματα και η πανοραμική οροφή δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε εντός ενός διαστημικού αεροσκάφους. Σίγουρα, οι επεμβάσεις αυτές κόστισαν χρόνο και χρήματα για να ολοκληρωθεί η μοναδική έκδοση της Grecale , γι’ αυτό και το εν λόγω αυτοκίνητο θα χρειαστεί πολλά περισσότερα από 76.470 ευρώ που κοστίζει η GT έκδοση στην Ιταλία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλο το ηλεκτρικό πρότζεκτ της Maserati σε πρώτο πλάνο
Maserati: Έρχεται η ανοιχτή εκδοχή της MC20
H Maserati μπαίνει στην Formula E

 

Advertisement