Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι το Range Rover Sport SVR;

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι το Range Rover Sport SVR;

ΝΕΑ

Πως θα είναι το Range Rover Sport SVR;

ΝΕΑ

Το νέο Range Rover Sport SVR αποδόθηκε ως το πιο ισχυρό Land Rover Θα μπορούσε να έχει πάνω από 600 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες δοκιμές για το κορυφαίο Range Rover γίνονται στο δρόμο και το Nurburgring.

Το Land Rover Range Rover Sport έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Μάιο, βάζοντας στην γκάμα, ένα μοντέλο plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και έναν twin-turbo κινητήρα V8 προέλευσης BMW.

Οι τιμές του στην Ελλάδα ξεκινούν από 110.235 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 193.085 ευρώ P530 First Edition με V8 κινητήρα απόδοσης 530 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση βρίσκεται σε εξέλιξη και θα έχει το όνομα Range Rover Sport SVR όταν κάνει το ντεμπούτο της, πριν από το τέλος του έτους. Ήδη το SVR, δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους και στο Nurburgring. Αυτή είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για να δούμε κάποια ψηφιακά πρωτότυπα με τα πρώτα να έρχονται από το studio Kolesa.ru.

Αν και αυτές οι φωτογραφίες/σκίτσα  είναι ένας συνδυασμός της φαντασίας ενός καλλιτέχνη και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Range Rover Sport SVR θα βασιστεί στην πλατφόρμα MLA-Flex της Land Rover, όπως και το κανονικό Range Rover Sport. Παίρνει κίνηση από έναν κινητήρα twin-turbo V8 4,4 λίτρων από την BMW X5 M, με απόδοση 615 ίππους. Η τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι δεδομένα σε ένα όχημα αυτής της κατηγορίας. Θεωρητικά τα 0-100 χιλιόμετρα την ώρα έρχονται σε περίπου 4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα περίπου 290 χλμ/ώρα.

Advertisement

Δεν είναι γνωστά πολλά για το εσωτερικό άλλα η Land Rover θα εξοπλίσει την καμπίνα με σπορ καθίσματα, ψηφιακές εφαρμογές και αποκλειστικές επιλογές ταπετσαρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Range Rover Sport SVR: Με την «καρδιά» της BMW X6 M Competition
No Time To Die: Τα Range Rover Sport SVR έγιναν κομμάτια (video)
Το Range Rover Sport SVR κοντράρει την Mercedes-AMG G63 (video)

Advertisement