Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Range Rover Sport SVR κοντράρει την Mercedes-AMG G63 (video)

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Range Rover Sport SVR κοντράρει την Mercedes-AMG G63 (video)

ΝΕΑ

Το Range Rover Sport SVR κοντράρει την Mercedes-AMG G63 (video)

ΝΕΑ

Δείτε μια κόντρα γοήτρου που βάζει στο παιχνίδι όχι μόνο την δύναμη αλλά και την αποτελεσματικότητα της τετρακίνησης, μεταξύ του Range Rover Sport SVR και της Mercedes-AMG G63.

Advertisement
Advertisement

H Mercedes-AMG G63 θεωρείται ένα από τα πιο θηριώδη SUV που υπάρχουν καθώς συνδυάζει την ωμή δύναμη και τις επιδόσεις με εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται και στην προηγμένη τετρακίνηση. Από την άλλη πλευρά η τετρακίνηση είναι αναμφίβολα ένα από τα ατού που συνοδεύει όλα τα μοντέλα της Range Rover.

Τι γίνεται όμως με το Range Rover Sport SVR, μια έκδοση που εστιάζει ξεκάθαρα στις επιδόσεις; Για άλλη μια φορά ένα video από την αυτοκινητική ιστοσελίδα CarWow επιχειρεί να δώσει απάντηση μέσα από μια…κόντρα.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο αυτοκίνητα δέθηκαν με ιμάντα έχοντας σαν στόχο το ένα να ρυμουλκήσει του άλλο πέρα από ένα συγκεκριμένο σημείο. Σαφώς δεν πρόκειται για κάτι που είναι εύκολο να προεξοφλήσεις. Σε θεωρητικό επίπεδο η G63 έχει ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα σε απόδοση καθώς ο 4.0 V8 κινητήρας φθάνει τους 585 ίππους και τα 86,7 χλγμ. ροπής όταν ο 5.0 V8 του SVR αγγίζει τους 575 ίππους και τα 71,4 χλγμ.

Ο οδηγός της G63 ξεκίνησε την κόντρα έχοντας κλειδώσει τα διαφορικά και έχοντας επιλέξει τις κοντές σχέσεις τη στιγμή που ο οδηγός του SVR απλώς επέλεξε το αυτόματο πρόγραμμα Grass αφήνοντας στην κεντρική μονάδα της τετρακίνησης της Range Rover να ρυθμίσει κατάλληλα όλα τα υπόλοιπα. Δείτε λοιπόν ποιος ήταν ο νικητής.