Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο VW Corrado;

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι το νέο VW Corrado;

ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο VW Corrado;

ΝΕΑ

Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση για την παραγωγή ενός μεγαλύτερου από το Scirocco κουπέ, ο μετρ στην επεξεργασία εικόνας Theophilus Chin μας δίνει μία όμορφη προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Πίσω στο 1988 το Corrado ήταν ένα εντυπωσιακό 2+2 κουπέ με κίνηση στον εμπρός άξονα, πάτωμα από 2ης γενιάς Golf και με αποκορύφωμα τον VR6 κινητήρα (με τα όποια μεμονωμένα προβλήματα αξιοπιστίας αντιμετώπιζε με την τότε τεχνολογία). Τελικά, η VW αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή του μοντέλου to 1995 και εν μέρει να καλύψει το κενό στα κόμπακτ κουπέ από το 2008 με το λανσάρισμα του Scirocco, το οποίο πρόσφατα ανανεώθηκε.

Advertisement
Advertisement

Πάντως, εξακολουθεί να υπάρχει χώρος ανάμεσα στο Scirocco και το Passat CC, όπως πιστεύει και ο Theophilus Chin που μας παρουσιάζει δύο πετυχημένες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες. Ο μετρ στην επεξεργασία φωτογραφίας χρησιμοποίησε στοιχεία από το Audi Sport Quattro Concept και τα συνδύασε με όμορφο τρόπο με εκείνα του VW Sport Coupe Concept GTE για να δημιουργήσει το Corrado κατά την άποψή του. Τώρα, το 2017 αναμένεται να λανσαριστεί το νέο Scirocco, και ποιος ξέρει, ίσως αργότερα να δούμε και το μεγαλύτερο Corrado.