Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι το μελλοντικό Honda NSX;

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι το μελλοντικό Honda NSX;

ΝΕΑ

Πως θα είναι το μελλοντικό Honda NSX;

ΝΕΑ

Ο Ιταλός «ψηφιακός» καλλιτέχνης Matteo Mariuzzo μας δείχνει την δική του σχεδιαστική άποψη για το πώς φαντάζεται το μελλοντικό Honda NSX.

Advertisement
Advertisement

 

Και ενώ το ορίτζιναλ Honda NSX, όταν είχε πρωτοπαρουσιαστεί είχε φέρει αρκετή αναστάτωση στους λάτρεις των supercars, δεν συνέβη το ίδιο με τον αντικαταστάτη του, που παρουσιάστηκε πριν από τέσσερα χρόνια στην Έκθεση της Γενεύης. Αρκετοί παραπονέθηκαν, εκφράζοντας τις αμφιβολίες τους για τον σχεδιασμό του αμαξώματος, λέγοντας ότι μοιάζει πολύ με άλλα κεντρομήχανα μοντέλα, όπως το Audi R8. Έχοντας τα παραπάνω στο μυαλό του, ο νεαρός σχεδιαστής Matteo Mariuzzo μας προτείνει την δική του πρόταση για το πώς θα είναι το επόμενης γενιάς NSX, στην περίπτωση που η ιαπωνική φίρμα αποφασίσει να το φέρει στην παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Από τις ψηφιακές εικόνες, παρατηρούμε ότι το NSX Concept φέρει αρκετές ομοιότητες με το πρώτης γενιάς μοντέλο. Όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση του κόκπιτ αρκετά μπροστά, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο πίσω τμήμα, το οποίο διαθέτει σχεδόν παρόμοια με το ορίτζιναλ NSX φωτιστικά σώματα, που φυσικά υποστηρίζουν τεχνολογία LED και είναι ενσωματωμένα σε μία επιφάνεια OLED. Επίσης, δεν λείπει η ευμεγέθης αεροτομή, από το συγκεκριμένο πρωτότυπο απουσιάζει η εμπρός γρίλια, λογικό καθώς ο κινητήρας είναι τοποθετημένος πίσω, ενώ για λόγους αεροδυναμικής, οι τροχοί είναι καλυμμένοι και έχουν τοποθετηθεί τα ανάλογα πτερύγια (fins).