ΝΕΑ

Πως θα είναι το Abarth 500X;

Ελλάδα 13:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θα είναι το Abarth 500X;

ΝΕΑ

Πως θα είναι το Abarth 500X;

ΝΕΑ

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες μας, η ισχυρότερη εκδοχή του Fiat 500X θα είναι στάνταρ τετρακίνητη, θα έχει εμφάνιση… Abarth και θα προστεθεί στην γκάμα της ιταλικής εταιρίας μέχρι το 2017.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Όπως φαίνεται η γκάμα της Abarth θα διευρυνθεί με την προσθήκη της αντίστοιχης έκδοσης του ολοκαίνουργιου124 Spyder (πρεμιέρα τον Μάρτιο στην Γενεύη) και ένα χρόνο αργότερα θα παρουσιαστεί και το ισχυρότερο 500Χ. Το οποίο θα έχει στην μάσκα του τον γνωστό σκορπιό που σηματοδοτεί κάθε Abarth, με ανάλογη αισθητική αναβάθμιση τόσο εντός, όσο και εκτός. Οι Ιταλοί επιθυμούν μια hot εκδοχή του 500X για πολλούς λόγους, όχι μόνο επειδή το συγγενές Jeep Renegade δεν θα έχει ανάλογη έκδοση, αλλά κυρίως για να έχουν έναν αντίπαλο απέναντι στα Nissan Juke Nismo RS και Mini Countryman JCW.

Abarth 500X expected to have AWD (3)

Advertisement
Advertisement

Τώρα, το βρετανικό Autocar αναφέρει πως το Abarth 500X θα έχει τον ίδιο 1.400άρη Multiair με το 124 Spyder, δηλ. τον turbo με τα 170 άλογα) με την αναβάθμιση να εντοπίζεται και στο σασί (ανάρτηση, φρένα, τιμόνι). Ωστόσο, αυτή η έκδοση κυκλοφορεί ήδη (μάλιστα και με αυτόματο 9άρι σαζμάν), οπότε δεν θα προκαλούσε έκπληξη αν βλέπαμε μία έκδοση με μεγαλύτερο κινητήρα και με τουλάχιστον 200 άλογα. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα μπορείτε να δείτε μία προσέγγιση από το στούντιο X-Tomi.

Abarth 500X expected to have AWD (2)