Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο Hyundai Accent;

Ελλάδα 0:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα είναι το νέο Hyundai Accent;

ΝΕΑ

Πως θα είναι το νέο Hyundai Accent;

ΝΕΑ

Η Hyundai παρουσίασε την 5η γενιά του γνωστού σε όλους Accent, στην έκθεση αυτοκινήτου στο Τορόντο του Καναδά. Οι Κορεάτες υποστηρίζουν πως αυτή τη φορά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και πως τα αποτελέσματα θα τα διαπιστώσουμε από κοντά στα τέλη του έτους, όταν θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πρώτη επιβεβλημένη κίνηση σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι η δραστική αύξηση των διαστάσεων, εκτός και εντός, προκειμένου οι τεχνικοί να μπορούν να δουλέψουν επάνω σε μια ασφαλή βάση.

Επόμενο είναι λοιπόν, το μεταξόνιο να έχει μεγαλώσει κατά 10 ολόκληρα cm, κάτι που ερμηνεύεται με μια πιο ώριμη και ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο, αλλά και με πιο άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές στην καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

Hyundai-Accent-2018-tsiro-640

Προς το παρόν, αυτό που έγινε γνωστό από επίσημες διαρροές, είναι πως κάτω από το καπό θα φωλιάζει ένα σύνολο βενζίνης 1,6 λίτρων με ισχύ 132 ίππους και ροπή 16,6 kgm. Η κίνηση στους εμπρός τροχούς θα μεταδίδεται είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ή για τους… τεμπέληδες, με ένα επίσης έξι σχέσεων αυτόματο κιβώτιο.

Hyundai-Accent-2018-back-tsiro-640