Πως θα δείχνει η επόμενη Jaguar F-Type; | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Πως θα δείχνει η επόμενη Jaguar F-Type;

Από τότε που κυκλοφόρησε η σύγχρονη Jaguar F-Type το 2013, οι λάτρεις των αυτοκινήτων και οι δημοσιογράφοι της αυτοκινητοβιομηχανίας μιλούσαν για την εμφάνιση, την απόδοσή του και αρκετά συχνά για τον εκπληκτικό ήχο του μοτέρ του…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Για πολλούς, είναι ένα τέλειο tweener, περπατώντας στη γραμμή ανάμεσα στο σπορ αυτοκίνητο και το supercar – παρόλο που το μοντέλο SVR σίγουρα διασχίζει τη γραμμή αυτή, χωρίς καν να κοιτάζει πίσω.

Όσον αφορά το τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο αρχιτέκτονας σχεδιασμού της Jaguar, Ian Callum, είχε συζητήσεις σχετικά με το εάν η επόμενη γενιά F-Type θα πρέπει να έχει τον κινητήρα στο κέντρο ή στο μέτωπο.

“Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει”, δήλωσε ο Callum σε συνέντευξή του πέρυσι. “Ακόμη και στο στούντιο σχεδιασμού διαφωνούμε ο ένας με τον άλλον, οπότε η επόμενη FType δεν θα έχει απαραιτήτως ένα μακρύ ρύγχος και ένα μικρό κορμό“.

Η μάσκα, ακόμα και το επάνω μέρος των προβολέων, εξακολουθεί να κραυγάζει ως Jaguar, ενώ το πίσω άκρο δείχνει πως μπορεί να γίνει το σημερινό F-Type σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον. Όσον αφορά τα αξιοσημείωτα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, υπάρχουν δύο απολήξεις της εξάτμισης, χαρακτηριστικά σποτ εμπρός και πίσω, προβολείς τύπου Opel Ampera, αλλά και πολύ λεπτούς καθρέφτες.

jaguar-ftype-2020-project-tsiro-640

Log In or Create an account