Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως οργανώνεται η SsangYong;

Ελλάδα 14:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως οργανώνεται η SsangYong;

ΝΕΑ

Πως οργανώνεται η SsangYong;

ΝΕΑ

Η εταιρία διοργάνωσε το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο After Sales, στο Κέντρο Εκπαίδευσης στο Ansung της Κορέας, με τη συμμετοχή 70 υπευθύνων After Sales από 45 χώρες (16 από την Ευρώπη, 11 από τα την Ασία και τις χώρες του Ειρηνικού, 10 από τη Μ. Ανατολή και 7 από τη Μέση & Νότια Αμερική και την Αφρική).

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πρόκειται για το 2ο σχετικό Συνέδριο που διοργανώνει η κορεάτικη φίρμα από το 2013, με σκοπό να συζητηθούν θέματα αναβάθμισης της ποιότητας της εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών στις παγκόσμιες αγορές, αλλά και την καλύτερη ανταλλαγή και αξιοποίηση των πληροφοριών ανάμεσα στα τμήματα after sales των χωρών που δραστηριοποιείται η SsangYong. Εν των μεταξύ, ανάλογα συνέδρια πραγματοποιούνται ήδη από το 2011 τοπικά σε Ασία, Ευρώπη και Ν. Αμερική.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν σεμινάρια για το service, για την ποιότητα υπηρεσιών και ανταλλακτικών, για την πολιτική και το όραμα ανταλλαγής πληροφοριών σε θέματα ποιότητας και εξυπηρέτησης, για την ενεργοποίηση των πωλήσεων των ανταλλακτικών, καθώς και για την αναβάθμιση της επικοινωνίας του δικτύου.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, η SsangYong Motor Co και οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων ανά τον κόσμο, συζήτησαν για την σημασία της προετοιμασίας και της υποστήριξης service σχετικά με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου Y400 (Rexton), του μεγάλου premium SUV που πρόκειται να λανσαριστεί στα μέσα του επόμενου χρόνου.