Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς να μετατρέψεις μία Lamborghini Urus σε κινούμενο σπίτι (+video)

Ελλάδα 19:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς να μετατρέψεις μία Lamborghini Urus σε κινούμενο σπίτι (+video)

ΝΕΑ

Πώς να μετατρέψεις μία Lamborghini Urus σε κινούμενο σπίτι (+video)

ΝΕΑ

Καθένας με τα γούστα του, λένε. Αλλά πρέπει να είσαι πολύ περίεργος για να έχεις μία Lamborghini και να την μετατρέπεις σε off-roader τροχόσπιτο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό τουλάχιστον έχει κάνει ένας Αμερικανός από το Κολοράντο, μετατρέποντας τη Lamborghini Urus του σε ένα λειτουργικό σπίτι με τροχούς.

Από το εσωτερικό, αμέσως φαίνεται πως ο Κόνορ, όπως ονομάζεται, έχει κάνει ένα σωρό μετατροπές, ώστε να μετατρέψει την καμπίνα σε έναν ικανοποιητικό χώρο για ύπνο και χαλάρωση.

Ωστόσο, το κρεβάτι μπορεί να διπλωθεί, δημιουργώντας έτσι χώρο για τρία ή τέσσερα άτομα και αρκετό χώρο για να κάνει μία άλλη εργασία, όπως π.χ. να αδειάσει από την καμπίνα ό,τι δεν του χρειάζεται.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, ο Κόνορ έχει προσθέσει μία σχάρα της Front Runner στην οροφή, την οποία χρησιμοποιεί για να μεταφέρει και να αποθηκεύει μεγάλα αντικείμενα, όπως βαλίτσες και ρεζέρβα.

Οι εργοστασιακοί σπορ τροχοί της Urus έχουν αντικατασταθεί από 22άρηδες Klassik B, προορισμένοι για off-road δράση και φορούν αντίστοιχα off-road ελαστικά, ώστε το ιταλικό SUV να αντέχει τους περιπετειώδεις χωματόδρομους.

Παρότι ο 4λιτρος twin-turbo V8 αυτής της Lamborghini Urus έχει διανύσει 32.000 χιλιόμετρα σε έναν χρόνο, διασχίζοντας 16 χώρες, έχει βγάλει μόνο μία ζημιά, αν και σοβαρή.

Advertisement

Από την άλλη, το αμάξωμα έχει περάσει τα όσα μύρια από τις δύσβατες διαδρομές, με το μπροστά splitter να έχει υποστεί ζημιά που η αντικατάστασή του κοστίζει πάνω από 1.400 δολάρια. Επίσης, ένας διακόπτης για τον εσωτερικό φωτισμό έχει χαλάσει.

Όπως πιθανώς να παρατηρήσετε και από το βίντεο, ο πίσω προφυλακτήρας επιτηδευμένα λείπει. Ο Κόνορ θέλει να αφαιρέσει και τον μπροστά εντελώς, ώστε να ελαχιστοποιήσει τους περιορισμούς που θέτει η σπορ προσέγγιση της Lamborghini.

Advertisement

Αν αναλογιστούμε ότι μία Lamborghini Urus κοστίζει περίπου όσο ένα διαμέρισμα, τότε ίσως ο Αμερικανός από το Κολοράντο καλά κάνει και ζει σε αυτήν, ταξιδεύοντας παράλληλα. Ωστόσο, πολλοί μπορούν με το δίκιο τους να θεωρούν ότι δεν μαγαρίζεις έτσι μία Lambo για τις προβολές και τα κλικ.