Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 911 Turbo S περνά σε άλλο επίπεδο

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche 911 Turbo S περνά σε άλλο επίπεδο

ΝΕΑ

Η Porsche 911 Turbo S περνά σε άλλο επίπεδο

ΝΕΑ

Η TechArt παρουσίασε ένα νέο κιτ βελτίωσης για την Porsche 911 Turbo S και το ονομάζει GTstreet R Touring.

Advertisement
Advertisement

Υπό κανονικές συνθήκες δεν χρειάζονται και πολλά λόγια όταν μιλάμε για την Porsche 911 Turbo S, διότι έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν. Ωστόσο, όταν ένας βελτιωτικός οίκος αποφασίζει να την πάει στο επόμενο επίπεδο, οφείλουμε να ασχοληθούμε.

Αυτό έκανε η TechArt η οποία εξειδικεύεται σε κιτ βελτίωσης για μοντέλα της Porsche. Συγκεκριμένα, λάνσαρε το GTstreet R Touring το οποίο προορίζεται για την 911 Turbo S και θα διατεθεί σε μόλις 25 μονάδες.

Οι εκδόσεις του πακέτου θα είναι δύο. Η πιο ταπεινή θα αφορά την αναβάθμιση του επίπεδου εξακύλινδρου twin-turbo στους 710 ίππους και 900 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Οι ακόμα πιο ατίθασοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν την ακριβότερη έκδοση του κιτ που αναβαθμίζει κινητήρα, προσθέτει νέα turbo και νέο λογισμικό για το κιβώτιο, με τελική απόδοση που φτάνει τους 800 ίππους και τα 950 Nm ροπής.

Τα νούμερα αυτά επιτρέπουν στην 911 Turbo S να ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα και η τελική της να φτάνει τα 350 χλμ./ώρα.

Οι μετατροπές δεν αφορούν όμως μόνο στις επιδόσεις, αλλά και στο αμάξωμα. Η TechArt έχει προσθέσει 40 μέρη από ανθρακονήματα, επαναπροσδιορίζοντας εντελώς τη μάσκα, τον πίσω προφυλακτήρα, τα «φτερά», το καπό, τα μαρσπιέ και τις εισαγωγές αέρα.

Advertisement

Μεταξύ αυτών, πρόσθεσε και μία μεγάλη πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, 60% ελαφρύτερη από την εργοστασιακή και νέες ζάντες των 20 ή 21 ιντσών.

Η απόσταση από το έδαφος μειώθηκε κατά 25 χιλιοστά, αλλά αυτό μπορεί να διευθετηθεί και από τον πελάτη, επομένως δεν είναι απαραίτητη αυτή η μετατροπή.

Advertisement

Οι τελευταίες μετατροπές έχουν να κάνουν με το εσωτερικό, όπου προστέθηκε σημαντική επένδυση από δέρμα, Alcantara, ανθρακονήματα και κάποιες αλουμινένιες λεπτομέρειες.

Το πλήρες πακέτο GTstreet R Touring για την Porsche 911 Turbo S ξεκινάει από τις 98.250 ευρώ και θα αρχίσει να διατίθεται προς πώληση από τον Μάιο.