Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως καταστρέφεις ένα Mitsubishi Lancer Evo; (+video)

Ελλάδα 20:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως καταστρέφεις ένα Mitsubishi Lancer Evo; (+video)

ΝΕΑ

Πως καταστρέφεις ένα Mitsubishi Lancer Evo; (+video)

ΝΕΑ

Απερίσκεπτος οδηγός ενός Mitsubishi Lancer Evolution VII, προκάλεσε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. Τη σύγκρουση απαθανάτισε κάμερα από το εσωτερικό άλλου αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Πλάνα από dashcam δείχνουν τη στιγμή που ο οδηγός ενός Mitsubishi Lancer Evo, μετά από επικίνδυνους ελιγμούς προκάλεσε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων κοντά στο Σίδνεϋ.

 

Η σύγκρουση συνέβη αργά το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου 2022 στην πόλη Yagoona, περίπου 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Σίδνεϋ. Αρχικά, η κάμερα που είναι τοποθετημένη στο ταμπλό άλλου αυτοκινήτου, δείχνει το μαύρο Evo VII να κινείται επιθετικά μέσα στην κυκλοφορία και να αποφεύγει ελάχιστα το πίσω μέρος ενός λευκού φορτηγού, που κάνει μια αριστερή στροφή μπροστά του.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια, ο οδηγός του Mitsubishi διασχίζει με ταχύτητα μια διασταύρωση και προσπερνά το αυτοκίνητο με την κάμερα. Δυστυχώς για εκείνον, υπήρχε ένα λευκό Holden (Opel) Astra παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου ακριβώς μπροστά και ο οδηγός δεν είχε τον χώρο και τον χρόνο να φρενάρει εγκαίρως. Φαίνεται να… πέφτει στα φρένα και προσπαθεί να περάσει ανάμεσα στο σταθμευμένο Astra και ένα μπλε Ford Fiesta στη μεσαία λωρίδα, αλλά δεν υπήρχε αρκετός χώρος.

Το Mitsubishi καταλήγει να χτυπά με δύναμη στο πίσω μέρος του Holden (Opel) και να σηκώνετε στους δύο τροχούς. Τόσο το Ford όσο και το Mitsubishi σταματούν λίγο μετά το τρακάρισμα. Ο οδηγός του Lancer Evo VII ανοίγει γρήγορα την πόρτα του και βγαίνει έξω αλλά το βίντεο κόβεται στη συνέχεια, οπότε δεν είναι σαφές τι συνέβη στη συνέχεια.

Είναι αυτονόητο ότι ο οδηγός του Mitsubishi ευθύνεται αποκλειστικά για τη σύγκρουση και ελπίζουμε ότι η τοπική αστυνομία είδε αυτό το βίντεο για να διασφαλίσει ποιος ευθύνεται για το περιστατικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως μπορεί να είναι ένα νέο Mitsubishi Lancer Evolution;
Αυτά είναι μερικά από τα σημαντικότερα ιαπωνικά αυτοκίνητα
Βρετανός έκανε το Mitsubishi Pajero του τρένο! (+video)

Advertisement