Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς έρχεται στην Ελλάδα το τέρας Audi RS6 των 610 ίππων;

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς έρχεται στην Ελλάδα το τέρας Audi RS6 των 610 ίππων;

ΝΕΑ

Πώς έρχεται στην Ελλάδα το τέρας Audi RS6 των 610 ίππων;

ΝΕΑ

Με φουλ προστασία μεταφέρονται τα πολυτελή οχήματα από το εργοστάσιο στον τελικό τους προορισμό προκειμένου να μην γίνουν ζημιές. Δείτε αποκλειστικές εικόνες από τα προστατευτικά σε Audi RS6 Avant που κοστίζει σχεδόν 160.000 ευρώ…

Advertisement
Advertisement

Στην Ελλάδα οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων παρουσιάζουν ανοδική τάση τους τελευταίους μήνες ωστόσο υπάρχει αρκετός… δρόμος για να φτάσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα, δεδομένου και των αναγκών που έχουμε πληθυσμιακά ως χώρα.

Παρ’ όλα αυτά παρατηρούμε πως μεταξύ των πωλήσεων υπάρχουν και αυτοκίνητα που κοστίζουν μία περιουσία, μοντέλα που θα ήθελε να οδηγεί κάθε φίλος του αυτοκινήτου και της ταχύτητας. Μαζί με την αύξηση στις ταξινομήσεις παρατηρούμε και αντίστοιχη αύξηση στις κατηγορίες όπου τα οχήματα είναι ιδιαίτερα ακριβά και κοστίζουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Όπως έχετε διαβάσει σε ρεπορτάζ του Newsauto, όταν εισάγεται ένα καινούργιο αυτοκίνητο έρχεται συνήθως με πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί μεταφέρεται με νταλίκες στα logistics. Για κάθε μοντέλο ακολουθείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο προετοιμασίας και αμέσως μετά και πάλι με νταλίκες μεταφέρεται στις αντιπροσωπείες προκειμένου να παραδοθεί στον πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Φουλ προστασία

Στη συντριπτική πλειοψηφία τα οχήματα φέρουν προστατευτικά πλαστικά κυρίως σε καπό και ζάντες με σκοπό να μην γίνουν ζημιές, γρατζουνιές κ.ο.κ. κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Ωστόσο σε πιο ακριβά αυτοκίνητα τα ίδια τα εργοστάσια ντύνουν με ειδικά καλύμματα ολόκληρο το όχημα, με σκοπό να έχουν την καλύτερη δυνατή προστασία.

Advertisement

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και όπως θα δείτε από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, το Audi RS6 Avant εισάγεται με… φουλ προστασία. Μάλιστα και όπως θα παρατηρήσετε, πρόσβαση στην καμπίνα υπάρχει μόνο από την πλευρά του οδηγού, κάτι που γίνεται για… ευνόητους λόγους.

Advertisement

Αυτοκίνητο αξίας 160.000 ευρώ…

Να σημειώσουμε πως το RS6 Avant εφοδιάζεται με κινητήρα 4.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 600 ίππους και κοστίζει 159.100 ευρώ. Λογικό λοιπόν να συναντούμε και να βλέπουμε τέτοια προστασία σε ένα όχημα τόσο υψηλής αξίας.

H Audi επιβεβαίωσε το τέλος των θερμικών κινητήρων

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η νέα αστεία και θεαματική διαφήμιση της Audi (+video)
Audi RS6-R: Θηρίο 740 ίππων (video)
Στην καρδιά της Αθήνας το EKO Ράλλυ Ακρόπολις