Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Vision Renndienst: Το ηλεκτρικό van της Porsche που δεν είδαμε ποτέ!

Ελλάδα 10:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Porsche Vision Renndienst: Το ηλεκτρικό van της Porsche που δεν είδαμε ποτέ!

ΝΕΑ

Porsche Vision Renndienst: Το ηλεκτρικό van της Porsche που δεν είδαμε ποτέ!

ΝΕΑ

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που δεν ξέρετε τι θέλετε, μέχρι να το δείτε. Αυτή είναι μια από αυτές και μας την προσφέρει η Porsche. Σίγουρα με το που το δείτε θα το θέλετε το Porsche Vision Renndienst.

Advertisement
Advertisement

Ενώ η ιδέα ενός van της Porsche ακούγεται όντως τρελή, μια ματιά στο Vision Renndienst θα σας κάνει να ξεχάσετε μεμιάς το ID Buzz της Volkswagen.

Πρέπει να γνωρίζετε πως δημιουργήθηκε το 2018 και ποτέ δεν αποκαλύφθηκε, πρόκειται ξεκάθαρα για ένα φουτουριστικό “διαστημικό λεωφορείο” που αντλεί έμπνευση από ένα VW van που χρησιμοποίησε η Porsche πριν από κάποιες δεκαετίες. Φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακό καθώς η επιθετική του εμφάνιση δεν έχει συναντηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν σε κάποιο van παραγωγής ή πρωτότυπο.

Ξεχωρίζουμε βέβαια τους μινιμαλ προβολείς, το σπορ ρύγχος όπως επίσης και τη μεγάλη κεκλιμένη οροφή η οποία δημιουργεί αυτό το σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Οι σχεδιαστές εγκατέστησαν επίσης ζάντες αλουμινίου πέντε ακτίνων και ένα πίσω άκρο από τις Porsche που ήδη γνωρίζουμε, με τη φωτεινή δηλαδή μπάρα πλήρους πλάτους.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche δεν δημοσιοποίησε εικόνες από το εσωτερικό του νέου van, ωστόσο μπορούμε να υποθέσουμε με όσα βλέπουμε πως το Vision Renndienst διαθέτει θέση οδήγησης στο κέντρο και «αρθρωτή καμπίνα» που μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε ενήλικες επιβάτες. Δεδομένου ότι το φορτηγό είναι ηλεκτρικό και όλα τα εξαρτήματα του συστήματος κίνησης βρίσκονται κάτω από το πάτωμα, η εταιρεία είπε ότι οι επιβάτες μεταφέρονται σε μια απροσδόκητα ευρύχωρη καμπίνα αλλά με «αίσθηση τύπου Porsche».

Advertisement

Η εταιρεία δήλωσε πώς «το Porsche design DNA μπορεί να μεταφερθεί σε ένα άγνωστες κατηγορίες για τη μάρκα». Το Vision Renndienst είναι ένα από τα 15 διαφορετικά οχήματα που δημιουργήθηκαν μεταξύ του 2005 και του 2019 και έχουν «παραμείνει στο σκοτάδι», αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν σε ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται Porsche Unseen. Ενώ το βιβλίο είναι διαθέσιμο επί του παρόντος προς πώληση, η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερα “αόρατα” πρωτότυπα στο προσεχές μέλλον.

Διαβάστε ακόμη:

Advertisement

Σε δημοπρασία μια ιδιαίτερη Porsche 944 Turbo του 1987

Η Porsche Taycan Cross Turismo χωρίς καμουφλάζ

Η Porsche 911 Carrera S σε γυναικεία χέρια (+video)

Advertisement