Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Traycan: Ηλεκτρικό pick up επιδόσεων;

Ελλάδα 10:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche Traycan: Ηλεκτρικό pick up επιδόσεων;

ΝΕΑ

Porsche Traycan: Ηλεκτρικό pick up επιδόσεων;

ΝΕΑ

Γνωρίζουμε όλοι πως η εισβολή της Mercedes-Benz στον κόσμο των pick up πέρασε, αλλά αυτό δεν αποθάρρυνε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Adel Bouras να οραματιστεί πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα δυναμικό pickup από την Porsche.

Advertisement
Advertisement

Το όχημα βαπτίστηκε Traykan και αναμφισβήτητα προκαλεί το μάτι. Με την X-Class, η Mercedes-Benz δημιούργησε ένα pickup βασισμένο στο Nissan Navara αλλά εκτός από μερικές ωραίες πολυτέλειες και το διάσημο σήμα, δεν διαφοροποιήθηκε πολύ από την πληθώρα των υπόλοιπων ανταγωνιστών στην αγορά.

Με την Porsche Traykan, ο Bouras έχει πάει σε ένα διαφορετικό μονοπάτι και δημιούργησε ένα όχημα που μοιάζει με ένα σωστό σπορ αυτοκίνητο που συμβαίνει να είναι pickup. Το μπροστινό μέρος της Porsche διαθέτει ένα ζεύγος προβολέων LED και μια φωτεινή μπάρα που τους συνδέει. Υπάρχουν επίσης δύο φώτα ομίχλης κάτω στον μπροστινό προφυλακτήρα, καθώς και μια μαύρη μάσκα με ψαρωτικές εισαγωγές αέρα. Η φιλοσοφία γίνεται ιδιαίτερα εμφανής όταν βλέπει κανείς το pick up στο προφίλ, χάρη στην παρουσία ελαστικών εκτός δρόμου, στα ενισχυμένα τόξα των τροχών, τα πλευρικά σκαλοπάτια και το συνολικό ύψος.

Στο πίσω μέρος του Traykan βρίσκονται τα λεπτά φώτα, μια σχετικά μικρή καρότσα και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Τώρα, ενώ ένα pick up από την Porsche ακούγεται εντελώς αλλόκοτο σαν ιδέα, με τη συνεχή ηλεκτρική φρενίτιδα που διακατέχει πλέον και τα pickup, το Traykan θα μπορούσε να δανειστεί το σύστημα μετάδοσης κίνησης της Taycan, παρέχοντάς θηριώδη επίπεδα ροπής με τις ανάλογες σπορ επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα. Και όπως απέδειξε διαχρονικά η Cayenne, ποτέ μην λες ποτέ…

Advertisement
Advertisement