Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Τί συμβαίνει με τα πίσω φώτα των 991;

Ελλάδα 17:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche: Τί συμβαίνει με τα πίσω φώτα των 991;

ΝΕΑ

Porsche: Τί συμβαίνει με τα πίσω φώτα των 991;

ΝΕΑ

Με αφορμή την ανάρτηση του Craig Swallow -ιδιοκτήτη μίας Porsche 991– στο Facebook, σχετικά με την απρόσμενη πτώση του πίσω φαναριού, προκλήθηκε ένα μίνι κίνημα οδηγών που είχαν την ίδια δυσάρεστη εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Τα δεκάδες σχόλια είχαν να κάνουν όλα με το μοντέλο που βγήκε από την παραγωγή μεταξύ 2011 και 2016 και σε όλα έπεφταν τα πίσω φανάρια.

Ο οδηγός που ταξίδευε αμέριμνα σε στρωτό δρόμο του Yorkshire της Μ. Βρετανίας είδε τη σχετική ένδειξη check στον πίνακα οργάνων της όμορφης Porsche να ανάβει και αμέσως σταμάτησε ώστε να ελέγξει τι ακριβώς συνέβη. Ο Swallow έκπληκτος είδε όλο το πίσω φωτιστικό σώμα να έχει αποκολληθεί και να χτυπάει για αρκετά χιλιόμετρα το αμάξωμα σε εκείνο το σημείο, σε βαθμό που να χρειάζεται βάψιμο σε φανοποιείο.

Advertisement
Advertisement

Εντάξει ως εδώ, θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για τυχαίο γεγονός. Έλα όμως που η ιδέα του να αναρτήσει τη σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφερε στο προσκήνιο μία ολόκληρη ομάδα δυσαρεστημένων ιδιοκτητών της ίδιας γενιάς 991.

Όλοι τους είχαν να αναφέρουν κάποιο σχετικό συμβάν με αποκόλληση του φαναριού χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις είχαμε ταυτόχρονη πτώση δύο φωτιστικών σωμάτων στην ίδια διαδρομή. Λίγο παραπάνω ψάξιμο, έδειξε πως η γερμανική φίρμα γνώριζε για το θέμα σχετικά. Πολλά φανάρια αν τα προσέξει κάποιος από κοντά φάνηκαν να «σπάνε» από την πίεση στο σημείο της βίδας, λες και αυτός που τα τοποθέτησε έβαλε περισσότερη δύναμη για να αντέξουν στη θέση τους και να μην ξεκολλήσουν.

Advertisement

Το γεγονός φυσικά και δεν αρέσει στους φίλους του premium sportscar που έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για να το αποκτήσουν και φυσικά δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοια ασυνήθιστα συμβάντα. Μάλιστα η έβδομη γενιά της 911 θεωρείται ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα μοντέλα της κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Porsche αποκάλυψε πως η νέα 718 θα είναι ηλεκτρική
Η εισβολή στην Ουκρανία φρενάρει τις VW και Porsche
Felicity Ace: Στον πάτο της θάλασσας εκατοντάδες Porsche

Advertisement