Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Taycan: Συλλάβαμε και την E-Cross Turismo

Ελλάδα 1:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Porsche Taycan: Συλλάβαμε και την E-Cross Turismo

ΝΕΑ

Porsche Taycan: Συλλάβαμε και την E-Cross Turismo

ΝΕΑ

Καθώς η Porsche και όντως όλος ο κόσμος αναμένει με αγωνία τη νέα Taycan, εντοπίσαμε μια station έκδοση υπό δοκιμή. Διαθέτει καμπύλες και αρκετή απόσταση από το έδαφος. Προφανώς και θα μπορούσε να είναι η Mission E Cross Turismo που έχει επιβεβαιωθεί για την παραγωγή;

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τα πίσω φώτα μοιάζουν με μείγμα της κληρονομιάς της Panamera και της τρέχουσας Taycan, ενώ η πίσω πλευρά του αυτοκινήτου τελειώνει επίσης με fake απολήξεις που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της Porsche. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ενδιαφέρον να δούμε την Porsche να ψάχνει ήδη τις παραλλαγές του πρώτου EV στην ιστορία της.

Ο πρώην οδηγός της F1 και εκπρόσωπος της Porsche Mark Webber αποκαλύπτει ότι η ηλεκτρική τετράθυρη Porsche αποδίδει 600 ίππους, καθιστώντας τη την δεύτερη πιο ισχυρή Porsche μετά τη GT2 RS. Ο ίδιος μιλάει για την ευελιξία του αυτοκινήτου και για το πώς καταφέρνει να βάλει όλη αυτή την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς. Αν και βαρύ, είναι πιθανό να πέσει κάτω από τα 4 sec στο 0-100 km/h.

Advertisement
Advertisement

Μια νέα πληροφορία αποκαλύπτει πως η Taycan θα είναι τετρακίνητη – όπως θα περίμενε κανείς από ένα ισχυρό EV με διπλό ηλεκτροκινητήρα. Σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον μια ελαφρύτερη πισωκίνητη έκδοση ‘T’ της Taycan, σκεφτείτε όλη αυτή τη ροπή … Οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες όσο το δυνατόν πιο χαμηλά μέσα στην σύνθετη κατασκευή για ένα χαμηλό κέντρο βάρους που σχεδόν αγκαλιάζει το έδαφος. Υπάρχουν επίσης δύο εσοχές εντός της μπαταρίας σαν σκεϊτμπορντ, για καλύτερες πίσω θέσεις επιβατών.

Porsche-taycan-sport-turismo-tsiro-640