Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche: Εκτυπωμένα 3D καθίσματα

Ελλάδα 9:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Porsche: Εκτυπωμένα 3D καθίσματα

ΝΕΑ

Porsche: Εκτυπωμένα 3D καθίσματα

ΝΕΑ

Οι Boxster, Cayman και 911 θα έχουν πλέον καθίσματα τρισδιάστατης εκτύπωσης, κάτι που αναμένεται να ισχύσει και για μια σειρά άλλων ανταλλακτικών για τα αυτοκίνητα της Porsche και όχι μόνο.

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος Volkswagen επενδύει στην τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης εδώ και χρόνια και τώρα αρχίζει να δρέπει τους καρπούς αυτών των επενδύσεων.

Η VW θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί εξαρτήματα τρισδιάστατης εκτύπωσης στα αυτοκίνητα της γκάμας της, ενώ τώρα έρχεται και η Porsche στην ίδια λογική. Αφού μια επιλεγμένη ομάδα οδηγών της Porsche δοκίμασε τα νέα bucket καθίσματα και έκανε τις τελικές παρατηρήσεις, η αυτοκινητοβιομηχανία προέβη στις λεπτομερείς αλλαγές και οδήγησε το τελικό προϊόν για παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμα μέσω των νέων Performance Parts από την Porsche Tequipment, τα καθίσματα πωλούνται τώρα για διάφορα μοντέλα Boxster, Cayman και 911. Από τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, τα τρισδιάστατα εκτυπωμένα καθίσματα θα είναι διαθέσιμα από την Porsche Exclusive Manufaktur και θα ενσωματωθούν επίσης και στη διαδικασία της διαδικτυακής διαμόρφωσης (configuration) νέων αυτοκινήτων της Porsche.

Το κεντρικό τμήμα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικούς βαθμούς ακαμψίας, πράγμα που σημαίνει ότι το κάθισμα μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στις εκάστοτε ανάγκες του κάθε πελάτη. Αξίζει να σημειώσουμε πως η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για τα καθίσματα του Mission R concept στο IAA Mobility 2021 στο Μόναχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα Porsche Macan: Οι τιμές πώλησης
Η νέα Porsche Macan σε ένα Masterclass
Skoda: Ακόμα πιο ισχυρή εντός του VW Group

Advertisement

 

 

Advertisement