Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche 924S για Baja

Ελλάδα 7:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche 924S για Baja

ΝΕΑ

Porsche 924S για Baja

ΝΕΑ

Δημοπρατείται on line η μοναδική αυτή 924S που έχει όλη την προετοιμασία για αγώνες Baja, πλην του roll cage. Είναι ένα μοντέλο της Porsche με μικρότερη αίγλη σε σχέση με την αντίστοιχη 911 αλλά και πάλι, το ύφος είναι πολύ σωστό για μοναδικό κομμάτι.

Advertisement
Advertisement

 

Η Porsche 911 Safari είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της εταιρείας και το κόστος για να την αποκτήσει κανείς όταν προκύψει κάποια πώληση ή δημοπρασία, υπολογίζεται σε ύψη που μπορούν να αντεπεξέλθουν μόνο εκατομμυριούχοι. Σαφώς πιο οικονομική λύση, είναι αυτή που εντοπίσαμε να δημοπρατείται on line. Πρόκειται για μια 924S προετοιμασμένη για αγώνες rally.

Advertisement
Advertisement

Οι επεμβάσεις που διακρίνονται στο αμάξωμα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνοδεύουν τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου, είναι αποτέλεσμα του προσωπικού γούστου του τελευταίου ιδιοκτήτη. Πρόκειται για το εμπρός καπό που είναι από την turbo έκδοση του μοντέλου και κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω. Είναι ένα αυτοκίνητο του 1987, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί ζάντες ελαφρού κράματος 15 ιντσών, με ελαστικά ΚΟ2 215/75 της BF Goodrich για χωμάτινο τερέν.

Advertisement

Η ανάρτηση είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των χωμάτινων rally, ενώ το look συμπληρώνεται από τη σχάρα με την σχάρα οροφής που φιλοξενεί κάνιστρα καυσίμου. Η εμφάνιση «αγριεύει» με τους λασπωτήρες στους τροχούς, ενώ μεγάλη διαφορά κάνουν προσφέροντας και λειτουργικό όφελος, οι 6 πρόσθετοι προβολείς από LED’s της Hella στο εμπρός μέρος.

Advertisement

Στην καμπίνα, ο πωλητής κατά δήλωσή του, έχει εφοδιάσει το μοντέλο με short shift (το σύστημα που μειώνει τις διαδρομές του επιλογέα κάνοντας πιο γρήγορες τις αλλαγές) και στη θέση του εργοστασιακού τιμονιού βρίσκουμε ένα Monte Carlo της Momo. Η προσθήκη του GPS της Garmin δίνει πόντους εκσυγχρονισμού στην καμπίνα, όπως συμβαίνει και με το πάνελ των διακοπτών για τους προβολείς, που έχει και υποδοχή για USB. Ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι 2,5 λίτρων 4κύλινδρος σε σειρά, με 150 ίππους απόδοση και συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Για τον καλύτερο έλεγχο της ισχύος στο δρόμο, το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με μπλοκέ διαφορικό της Traction Products. Με λίγες μέρες να μένουν για τη λήξη της δημοπρασίας, η υψηλότερη τιμή που έχει μέχρι στιγμής σημειωθεί, είναι κάτω από 2.000€.

 

Advertisement