Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche 911 Turbo φουλ στο ανθρακόνημα

Ελλάδα 7:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche 911 Turbo φουλ στο ανθρακόνημα

ΝΕΑ

Porsche 911 Turbo φουλ στο ανθρακόνημα

ΝΕΑ

Η ρώσικη Topcar παρουσιάζει την πιο εξελιγμένη της πρόταση βελτίωσης για την 911 Stinger GTR που έχει δημιουργήσει, καλύπτοντας το αμάξωμα της βελτιωμένης Porsche 911 Turbo S με ανθρακονήματα και δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Σύμφωνα με τη ίδια την εταιρεία, απαιτείται ειδική τεχνική για την κατασκευή του all carbon αμαξώματος της 911 Stinger GTR, ιδίως κατά τη σύνδεση των ανθρακονημάτων με το μεταλλικό πλαίσιο, που πρέπει να γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη δομική αρτιότητα. Από εκεί και πέρα, η TopCar δεν αφήνει στην άκρη και τη δύναμη του 3,8 λίτρων biturbo κινητήρα της Porsche, που την φθάνει στα 650 άλογα από 580 εργοστασιακά, βελτιώνοντας περαιτέρω τις επιδόσεις.

Υπάρχει επίσης μια custom εξάτμιση από την Capristo, η οποία βελτιώνει και την ηχητική απόδοση της Porsche 911 Turbo S, ενώ οι τροχοί διαθέτουν νέες σφυρήλατες ζάντες 5 ακτίνων και μεγέθους 21 ιντσών της ADV.1. Η τελική βελτίωση αφορά στο εσωτερικό, εκεί όπου υπάρχει ένα νέο τιμόνι με λευκές λεπτομέρειες, ένα πλήρως δερμάτινο εσωτερικό, αλλά και διαφορετικού χρώματος ραφές στα καθίσματα, τις πόρτες και το ταμπλό.

Advertisement
Advertisement