Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche 718 Cayman GT4: Δική σας για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα (+Video)

Ελλάδα 20:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche 718 Cayman GT4: Δική σας για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα (+Video)

ΝΕΑ

Porsche 718 Cayman GT4: Δική σας για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα (+Video)

ΝΕΑ

Ναι μπορείτε να οδηγήσετε και εσείς μία Cayman GT4 για μία σεζόν, σε όλες τις γνωστές (και άγνωστες) πίστες του κόσμου με κόστος λίγο κάτω από 100 (ναι εκατό) ευρώ.

Advertisement
Advertisement

 

Οι φίλοι των video games, κατάλαβαν ήδη, σε τι αναφερόμαστε. Όσοι πάλι δεν γνωρίζετε τι είναι τα video games (ηλεκτρονικά παιχνίδια για τηλεόραση ή ηλεκτρονικό υπολογιστή), ετοιμαστείτε για μία πραγματική εμπειρία μηχανοκίνητου αθλητισμού στην εικονική πραγματικότητα. Αφήνουμε την πομπώδη ορολογία και σας πληροφορούμε πως η Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport, μπήκε στη σύνθεση των οχημάτων που μπορείτε να οδηγήσετε στο Forza Motorsport 7. Μάλιστα έρχεται με τα χαρακτηριστικά μαύρα-κίτρινα χρώματα / γραφικά της.

Advertisement
Advertisement

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού, δεν αποκάλυψαν πώς θα μπορέσετε να μπείτε πίσω από το τιμόνι (να ξεκλειδώσετε) το τελευταίο μοντέλο της Porsche στο παιχνίδι. Όμως το βίντεο περιέχει υλικό 4K από το παιχνίδι και αφήνει την αίσθηση ότι η εμπειρία θα είναι συγκινητική. Επίσης, δεν έχει να ανακοινωθεί αν στο gameplay είναι διαθέσιμη η έκδοση Trackday ή το εργοστασιακό αγωνιστικό αυτοκίνητο και ειλικρινά, δεν ξέρουμε αν αυτό έχει σημασία. Oι διαφορές μεταξύ των δύο δεν είναι τόσο μικρές, αλλά αμφιβάλλουμε αν τα αυτοκίνητα έχουν διαφορετική απόδοση στο παιχνίδι.

Για να έχετε μία πρώτη αίσθηση, η Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport έχει ένα επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα 3.800 κ.εκ. με απόδοση 420 ίππων με εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και μηχανικό μπλοκέ διαφορικό. Η Porsche προετοιμάζει τα αυτοκίνητα των πελατών της και οι παραγγελίες εξακολουθούν να είναι ανοιχτές αν έχετε 134.000 ευρώ για τη έκδοση Trackday (μπορεί να πάρει πινακίδες κυκλοφορίας) και  157.000 ευρώ για το αγωνιστικό.

Advertisement

Πίσω στο παιχνίδι και το αναμενόμενο update του Αυγούστου για το Forza Motorsport 7, θα έχει αναβαθμίσεις και στους κανονισμούς αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, θα ισχύουν αποκλεισμοί αγώνων για τους παίκτες, που συγκεντρώνουν συνολικά 12 δευτερόλεπτα ποινών σε έναν αγώνα. Οι παίχτες αυτοί θα βγαίνουν εκτός κατάταξης από το event με 12 δεύτερα ποινής, ενώ στα 10 δευτερόλεπτα θα λάβουν ενημέρωση ότι δέχονται έλεγχο (Probation).

Advertisement

Δύο μικρές τροποποιήσεις, που ζητήθηκαν ιδιαίτερα από την κοινότητα των παιχτών Forza, θα εφαρμοστούν στο ανανεωμένο gameplay. Αφορούν, το Mini Leaderboard, το οποίο θα δείχνει τώρα την απόσταση μεταξύ των αυτοκινήτων σε δευτερόλεπτα και την προβολή των κανονισμών του αγώνα και των ποινών των οδηγών. Οι πληροφορίες αυτές θα είναι ορατές σε οριζόντια γραμμή όταν είστε σε λειτουργία Spectate.

 

Advertisement