Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πολυτελή χαρακτηριστικά αυτοκινήτου!

Ελλάδα 14:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολυτελή χαρακτηριστικά αυτοκινήτου!

ΝΕΑ

Πολυτελή χαρακτηριστικά αυτοκινήτου!

ΝΕΑ

Για μερικούς ανθρώπους, τα οχήματα είναι απλά ένας τρόπος να πας κάπου. Υπάρχουν όμως οι λάτρεις των αυτοκινήτων, οι οποίοι γνωρίζουν όλα τα εσωτερικά χαρακτηριστικά και τις ανέσεις που μπορούν να προστεθούν σε ένα αυτοκίνητο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Και όταν πρόκειται για την αγορά πολυτελών αυτοκινήτων, είναι όλα σχετικά, καθώς οι διαθέσιμες επιλογές που καθιστούν ένα όχημα ξεχωριστό μπορεί να είναι πραγματικά απίστευτες.

R-rated καθίσματα στο Audi A8

Audi A8-640

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο καθένας αγαπά να έχει λίγο περισσότερο χώρο για τα πόδια στο αυτοκίνητο. Η Audi αποφάσισε να κάνει το ταξίδι των επιβατών του A8 ακόμη πιο άνετο, διαμορφώνοντας έναν επιπλέον χώρο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα σχεδίασε σχεδόν ανακλινόμενα καθίσματα και στη συνέχεια ένα υποπόδιο στην πλάτη του εμπρός καθίσματος, όπως βλέπετε στη φωτογραφία.

Δερμάτινοι αεραγωγοί της Porsche

porsche's vents-640

Advertisement

Στο πολυτελές αυτοκίνητο σας, μπορείτε να πληρώσετε για να έχετε ωραία, άνετα και μαλακά δερμάτινα καθίσματα. Η Porsche σας δίνει τη δυνατότητα να «ντύσετε» και το ταμπλό του αυτοκινήτου και άλλα σημεία που αγγίζετε. Αλλά τι γίνεται με τους αεραγωγούς σας; Ακόμη κι αυτοί μπορεί να έχουν επένδυση από δέρμα. Χρήματα να έχεις να ξοδεύεις και ο κρύος ή ζεστός αέρα θα βγαίνει και αυτός με πολυτέλεια.

“Gentleman Function” της BMW

Advertisement

“Gentleman Function”-BMW-640

Εάν αγοράσετε τη ναυαρχίδα της BMW, τη Σειρά 7, θα είστε ένας υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς χαρακτηριστικού, γνωστού ως ” Λειτουργία Gentleman”. Είναι ένα χαρακτηριστικό, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίζει το κάθισμα του συνοδηγού. Όταν οι… gentlemen οδηγούν έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το κάθισμα του συνοδηγού τους (και ίσως της συντρόφου).

Οροφή με φώτα της Rolls Royce

Advertisement

Rolls Royce’s Starlight-640

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πραγματικά κάτι το διαφορετικό. Αν καταφέρετε να αγοράσετε μια Rolls Royce Phantom Drophead, θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε νυχτερινό ουρανό στην οροφή του αυτοκινήτου σας. Πρόκειται για μια επένδυση οροφής που έχει ενσωματωμένα μικροσκοπικά φώτα οπτικών ινών, τα οποία όταν ανάψουν είναι σαν να κοιτάζετε τα αστέρια. Αυτό κοστίζει 12.000 δολάρια, αλλά για ραντεβού είναι το… κάτι άλλο! Ποιος λέει λοιπόν ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν είναι ρομαντικοί;

Volvo XC90 Excellence

Οι θέσεις του θυμίζουν first class σε αεροπλάνο. Οι πίσω επιβάτες έχουν άπλετο χώρο στη διάθεσή τους και ανέσεις σε… μεγάλες δόσεις. Το XC90 Excellence είναι ό,τι πιο πολυτελές έχει δημιουργήσει η Volvo στην 88χρονη ιστορία της.

Η συγκεκριμένη έκδοση του μεγάλου σουηδικό SUV φέρει αποκλειστικά 4 θέσεις, σε αντίθεση με την 7θέσια διάταξη του XC90. Στόχος είναι βέβαια οι πίσω επιβάτες να νιώθουν «βασιλικά», με οθόνες για να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα, καθίσματα με ανάκλιση και μασάζ, και βέβαια τα… απαραίτητα ποτήρια για την σαμπάνια.