Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πολυτελές SUV από τη Seat το 2019

Ελλάδα 21:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πολυτελές SUV από τη Seat το 2019

ΝΕΑ

Πολυτελές SUV από τη Seat το 2019

ΝΕΑ

Το αφεντικό της Seat, Luca De Meo, δήλωσε πρόσφατα σε μια από τις συνεντεύξεις του, πως η εταιρία επιθυμεί να κατασκευάσει ένα πολυτελές crossover, προκειμένου να ανταγωνιστεί τα… θηρία του χώρου από πλευράς ποιότητας και τιμής (Porsche Macan, Jaguar F-Pace).

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Θεωρείται αυτονόητο για τον ίδιο πως αυτό το μεγάλο όχημα ελεύθερου χρόνου θα διαθέτει τα σπορτίφ χαρακτηριστικά της φίρμας. Το 20V20 concept θα αποτελέσει τη βάση επάνω στην οποία θα οικοδομηθεί το νέο αυτοκίνητο της Seat.

Seat-20v20-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

To πάτωμα του ολοκαίνουργιου ισπανικού μοντέλου, θα ανήκει στο Skoda Kodiaq, οι διαστάσεις του όμως θα είναι επιτηδευμένα λίγο πιο μικρές, προκειμένου να τονιστεί η «αθλητική» πλευρά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γκάμα του θα εμπλουτιστεί και με ηλεκτρική έκδοση.

Το συμπαγές crossover θα έχει πανίσχυρο κινητήρα που θα φλερτάρει τους 300 ίππους. Η επίσημη εμφάνισή του θα γίνει το 2019. Η εταιρία κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο… ρόστερ της, προκειμένου να εξοικονομήσει πόρους και να ρίξει το βάρος στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Πρώτο θύμα αυτής της πολιτικής θα είναι το Toledo. Αναμένουμε με ενδιαφέρον…

Seat-20v20-inter-tsiro-640