Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πολυτελές SUV από τη Hyundai

Ελλάδα 12:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολυτελές SUV από τη Hyundai

ΝΕΑ

Πολυτελές SUV από τη Hyundai

ΝΕΑ

Η Genesis,  που αποτελεί το πολυτελές παρακλάδι της Hyundai, παρουσιάζει στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το πρώτο της SUV σε πρωτότυπη μορφή.

Advertisement
Advertisement

Kωστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Στην κατηγορία των πολυτελών SUV φαίνεται ότι θα εισέλθει στα επόμενα χρόνια η εταιρεία Genesis, η οποία ανήκει στην Hyundai και εκφράζει την premium πλευρά  της. Έτσι, η εταιρεία μας παρουσιάζει το concept GV80 που διαθέτει κυψέλες υδρογόνου. Οι άνθρωποι της Genesis δεν αποκαλύπτουν προς το παρόν περαιτέρω στοιχεία για το εν λόγω πρωτότυπο, όμως δήλωσαν ότι αποτελεί σπουδή για το μελλοντικό SUV της εταιρείας που θα δούμε στα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κορεάτες έχουν «στοχεύσει» την BMW και θέλουν να δημιουργήσουν ένα προϊόν που θα σταθεί απέναντι στην X5.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά στη σχεδίαση του GV80 Concept, έχουμε να κάνουμε με ένα εντυπωσιακό αμάξωμα το οποίο ξεχωρίζει-μεταξύ άλλων- για τη μεγάλη κυψελωτή μάσκα, τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα και τους τροχούς των 23 ιντσών. Παράλληλα, η κλίση του πίσω μέρους της οροφής θυμίζει κουπέ αμάξωμα. Τέλος, η εικόνα του εσωτερικού μας προϊδεάζει για ένα τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο, με τη μεγάλη οθόνης αφής στο κέντρο του ταμπλό να κερδίζει τις εντυπώσεις.