Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται το Nissan Skyline R32 GT-R του Paul Walker

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται το Nissan Skyline R32 GT-R του Paul Walker

ΝΕΑ

Πωλείται το Nissan Skyline R32 GT-R του Paul Walker

ΝΕΑ

Όσοι αγαπάτε τα film της σειράς «The fast and the furious» και ήρωας σας ήταν ο άδικα χαμένος πρωταγωνιστής τους Paul Walker, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μέσω της δημοπρασίας ένα μοναδικό κομμάτι, από την συλλογή του ηθοποιού: Ένα αγωνιστικό Nissan Skyline R32 GT-R.

Advertisement
Advertisement

 

Η δημοπρασία που θα γίνει από την Barret-Jackson στο Scottsdale, της Καλιφόρνια (από τις 11-19 Ιανουαρίου) έχει ως σταρ το Skyline R32 GT-R του 1989 που «μεταμορφώθηκε» σε αγωνιστικό από τον ηθοποιό Paul Walker.

Advertisement
Advertisement

Ο ηθοποιός που πέθανε το 2013 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, έγινε γνωστός από τα φιλμ Fast & Furious. Ήταν ένας μεγάλος οπαδός των σπορ αυτοκινήτων και ιδιαίτερα των Nissan GT-R και το συγκεκριμένο δημιουργήθηκε για χρήση σε πίστα.Το Nisan Skyline R32 GT-R από τον Paul Walker έχει εξωτερικά έναν πρόσθετο αεραγωγό, για απ’ευθειας ψύξη στο Intercooler, ζάντες Enkei RPF1 και εντελώς γυμνό χώρο αποσκευών. Το εσωτερικό κάνει πιο έντονο τον αγωνιστικό προορισμό του οχήματος, με ένα μόνο κάθισμα bucket και roll bar ασφαλείας.

6 χρόνια από το θάνατο του Paul Walker

Η Barret-Jackson δεν δίνει ιδιαίτερες πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη. Όσο γνωρίζουμε το Nissan Skyline R32 GT-R έχει εξακύλινδρο 2,6 λίτρων twin-turbo κινητήρα με ισχύ 280 ίππων. Μεταδίδει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου πέντε ταχυτήτων. Το 0 -100 km / h έρχεται σε 6,2 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 248 χλμ. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόβλεψη για την τιμή του, από τον οίκο δημοπρασιών.

Advertisement

Η ταινία «I Am Paul Walker» θα κυκλοφορήσει 5 χρόνια μετά τον θάνατό του