Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ταινία «I Am Paul Walker» θα κυκλοφορήσει 5 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ελλάδα 12:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ταινία «I Am Paul Walker» θα κυκλοφορήσει 5 χρόνια μετά τον θάνατό του

ΝΕΑ

Η ταινία «I Am Paul Walker» θα κυκλοφορήσει 5 χρόνια μετά τον θάνατό του

ΝΕΑ

Πέρασαν πέντε χρόνια από το θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, του ηθοποιού, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με το film “The fast and the furious” αλλά και με την κουλτούρα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gs@newsauto.gr)

Για να τον τιμήσει η Virgil Films ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας μεγαλύτερης έκδοσης του ντοκιμαντέρ “I Am Paul Walker”.

Advertisement
Advertisement

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Paramount Network τον περασμένο Αύγουστο, αλλά η έκδοση, που θα κυκλοφορήσει διαρκεί 30 λεπτά περισσότερο από την προηγούμενη. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο για αγορά και ενοικίαση μέσω υπηρεσιών pay per view, όπως το iTunes και το Amazon. Η εταιρεία θα εκδώσει ένα DVD για αγορά στις 4 Δεκεμβρίου.

Η ταινία δείχνει μια ματιά, που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα στη ζωή του Walker και την αγάπη του για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά και τους υδροβιότοπους, για τους οποίους μάχονταν μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του “Reach Out Worldwide”. Η ταινία παρουσιάζει μερικούς από τους πιο κοντινούς φίλους του Walker, μέλη της οικογένειας και συναδέλφους του οι οποίοι μιλούν για τη ζωή του Walker. Οι οπαδοί της σειράς των ταινιών “Fast and Furious” θα αναγνωρίσουν τον φίλο και συνάδελφο του ηθοποιού Tyrese Gibson και τον σκηνοθέτη των ταινιών Rob Cohen.

Advertisement

Τα αδέλφια του Walker Cody και Caleb και η αδελφή του Ashlie θυμούνται τις χαρούμενες στιγμές του αδελφού τους και τα πάθη του στις δικές τους συνεντεύξεις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η ιστορία του Paul θα γίνει γνωστή ακόμη περισσότερο στους οπαδούς του – εκείνους για τους οποίους ήταν πάντα πολύ ευγνώμων», δήλωσε ο Caleb Walker για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ. “Η ψηφιακή έναρξη προβολής του ντοκιμαντέρ στις 30 Νοεμβρίου, την πέμπτη επέτειο από τον θάνατό του, είναι κάτι συγκινητικό.”

Advertisement

Walker2

Ο Walker έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο στις 30 Νοεμβρίου 2013, ως επιβάτης σε ένα Porsche Carrera GT. Οδηγός του ήταν o Roger Rodas, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτύπησε έναν τηλεφωνικό στύλο. Μετά την σύγκρούση το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες, παγιδεύοντας και σκοτώνοντας και τους δύο άνδρες. Ο Walker ήταν 40 ετών.

Walker3

Advertisement