Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται το Nissan GT-R Black Edition του Vettel

Ελλάδα 22:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται το Nissan GT-R Black Edition του Vettel

ΝΕΑ

Πωλείται το Nissan GT-R Black Edition του Vettel

ΝΕΑ

Μόλις με 150 χιλιόμετρα στο κοντέρ, το Nissan GT-R Black Edition που είχε στην κατοχή του ο Sebastian Vettel είναι πρακτικά καινούργιο.

Advertisement
Advertisement

Έχει ενδιαφέρον να δούμε σε μια τέτοια περίπτωση, πόσο ρόλο θα παίξει στη διαμόρφωση της τιμής η πρότερη κατοχή του αυτοκινήτου από τον 4 φορές Πρωταθλητή F1.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα υπεραυτοκίνητα που έχουν «παρελάσει» από τη συλλογή αυτοκινήτων του Vettel, το Nissan GT-R ακόμα και της Black Edition, δεν ήταν και το πιο ακριβό. Μην ξεχνάμε πως από τα χέρια του 4 φορές Πρωταθλητή της F1, έχουν περάσει μεταξύ άλλων (και παραμένουν εξ όσων γνωρίζουμε) μια Ferrari Enzo και μια Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series.

Advertisement
Advertisement

Στην αγγελία για την πώληση του Nissan, σημειώνεται πως το αυτοκίνητο είναι ταξινομημένο στην Ελβετία και από το 2012 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, έχει διανύσει μόλις 150 χιλιόμετρα. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που η κατάσταση του αυτοκινήτου είναι πραγματικά εξαιρετική, μια και στην πραγματικότητα, μιλάμε για καινούργιο αυτοκίνητο.

Το Nissan GT-R του Vettel, έχει διατεθεί προς πώληση μέσω της Mechatronik στο Pleidelsheim της Γερμανίας και η τιμή του έχει οριστεί στα 250.000 ευρώ, που μπορεί να φαίνονται πολλά ένα R35 του 2012 αλλά σίγουρα παίζει το ρόλο του το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τόσο διάσημος. Μένει να δούμε αν η διαμόρφωση της τιμής είναι σωστή ή θα χρειαστεί «αναπροσαρμογή» λόγω μη ζήτησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Aprilia RS660 Stars & Stripes
Λεωφορεία: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακινήσεις;
Ράλλυ Ντακάρ 2023: Ο ακατάβλητος κύριος Sainz! (+video)

Advertisement