Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται το μαλλιαρό VW Beetle!

Ελλάδα 9:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται το μαλλιαρό VW Beetle!

ΝΕΑ

Πωλείται το μαλλιαρό VW Beetle!

ΝΕΑ

Το μοντέλο- συνώνυμο της Volkswagen, έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και κάποιοι από αυτούς, έχουν πάει το πάθος τους στα άκρα. Ακόμα και έτσι όμως, δεν περιγράφεται η περίπτωση που βρήκαμε να πωλείται στη Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

Τα κουκλάκια Furby είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία μέσα στη δεκαετία του ’90, με υψηλές πωλήσεις προϊόντων που αφορούσαν τη σειρά αλλά και δημοτικότητα που τα έκανε να αποτελούν case study την εποχή της κυκλοφορίας τους. Προφανώς και κάποιος συνδύασε τις δύο του «αγάπες» για το Beetle και τα Furbies, κατασκευάζοντας το Furbie, το μαλλιαρό Beetle. Το συγκεκριμένο Volkswagen έχει «ντυθεί» με μακρύτριχη γούνα, μέσα και έξω, στην οροφή έχει μεγάλα ομοιώματα αυτιών και στο πίσω μέρος έχει ένα μεγάλο «κλειδί κουρδίσματος».

Advertisement
Advertisement

Ο πωλητής περιγράφει το Furbie ως ένα πραγματικό head turner που προσελκύει βλέμματα και προσοχή, οπουδήποτε εμφανίζεται. Το έτος πρώτης κυκλοφορίας του συγκεκριμένου είναι το 1978, έχει κινητήρα 1,6 λίτρων και πωλείται έναντι του ποσού των €5.400- ποσό  που ομολογουμένως, χρειάζεται θράσος για να το σκεφτείς και πολύ περισσότερο, για να το ζητήσεις. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο από την Euronet Motors, με έδρα το Leicester, στο οποίο μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να αναζητήσει περαιτέρω πληροφορίες για το Furbie.