Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται μια πολύ ιδιαίτερη Lamborghini Murcielago Versace

Ελλάδα 5:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται μια πολύ ιδιαίτερη Lamborghini Murcielago Versace

ΝΕΑ

Πωλείται μια πολύ ιδιαίτερη Lamborghini Murcielago Versace

ΝΕΑ

Μια προφανώς ενδιαφέρουσα έκδοση της Lamborghini Murcielago LP640-4 που φέρει την υπογραφή του οίκου Versace, είναι προς το παρόν προς πώληση και όσοι θέλουν κάτι πραγματικά σπάνιο και ιδιαίτερο, πρέπει να δουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πιο «ζεστά».

Advertisement
Advertisement

Στα δέκα χρόνια που έμεινε στην παραγωγή η Murcielago, είδαμε πολλές ειδικές εκδόσεις αλλά αυτή που έχει την υπογραφή του οίκου Versace είναι μια από τις πλέον ιδιαίτερες.

Όπως προδίδει και το όνομά της, η έκδοση αυτή δημιουργήθηκε μέσω συνεργασίας της Lamborghini με τον Ιταλικό οίκο μόδας. Η παραγωγή περιορίστηκε σε 20 μονάδες παγκοσμίως και αυτή είναι μία από τις 12 που έχουν το τιμόνι αριστερά. Κάποιες μικρές αλλαγές διαφοροποιούν την έκδοση Versace Murcielago από τις υπόλοιπες LP640-4. Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με δερμάτινη ταπετσαρία σε μαύρο και άσπρο χρώμα, ενώ υπάρχει και μια αριθμημένη πλάκα. Στο αμάξωμα υπάρχει ένα μοναδικό λογότυπο στις πόρτες, κάνοντας έτσι την πλευρική όψη διαφορετική.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες μπορούσαν να παραγγείλουν το αυτοκίνητο αυτής της έκδοσης μόνο σε λευκό ή μαύρο και στην προκειμένη περίπτωση, ο πρώτος ιδιοκτήτης είχε επιλέξει να πάρει και τους τροχούς Reventon. Για τους φανατικούς του μοντέλου αξίζει να πούμε πως στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχουν γίνει διάφορες τροποποιήσεις όπως για παράδειγμα, ο μπροστινός προφυλακτήρας με πιο εμφανές διαχωριστικό, οι εκτεταμένες πλευρικές «φούστες» και η μεγάλη σταθερή πίσω πτέρυγα. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα ξεχωριστό σύστημα εξάτμισης, που κάνει τον κινητήρα να αυξάνει την απόδοσή του σε σχέση με την εργοστασιακή μορφή κατά 50 ίππους (φτάνοντας τους 680 από τον V12 των 6,5 λίτρων).

Στο κοντέρ του έχει κάτι παραπάνω από 10.000 χιλιόμετρα αλλά όπως φαίνεται είναι πολύ προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια. Στις πληροφορίες που συνοδεύουν την αγγελία της πώλησης, γίνεται λόγος για μόνο έναν ιδιοκτήτη μέχρι τώρα, με πρώτη ταξινόμηση του αυτοκινήτου το 2012- παρά το γεγονός πως έχει κατασκευαστεί το 2008.  Το ακριβές ποσό της πώλησης δεν έχει ανακοινωθεί αλλά αξίζει να θυμάται κανείς -και ιδιαίτερα οι ενδιαφερόμενοι- πως ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο πουλήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο μόλις για 149.500 ευρώ, ποσό πραγματική πρόκληση με βάση την κατάσταση του αυτοκινήτου αλλά και τη σπανιότητα της έκδοσης.

Advertisement

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Lamborghini Huracan με στοιχεία από Terzo Millennio Concept
Matador Concept: Το μέλλον της Lamborghini είναι εδώ
Ο ορισμός του supercar: Lamborghini Countach LP400 S του 1982