Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan με στοιχεία από το Terzo Millennio Concept

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lamborghini Huracan με στοιχεία από το Terzo Millennio Concept

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan με στοιχεία από το Terzo Millennio Concept

ΝΕΑ

Το Terzo Millennio είναι ένα από τα πιο ακραία σε αισθητική πρωτότυπα που έχει παρουσιάσει ποτέ η Lamborghini και εδώ έχουμε ένα body kit για την Huracan, που έχει «δανειστεί» αρκετά στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Καθώς η Terzo Millennio δεν πρόκειται να περάσει στην παράγωγή και θα παραμείνει ένα πολύ εντυπωσιακό πρωτότυπο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα bodykit που μοιράζεται στοιχεία.

Αυτά τα ψηφιακά σκίτσα της BradBuilds δίνουν το στίγμα ενός bodykit εμπνευσμένου από τις πιο αξιοσημείωτες λεπτομέρειες του πρωτότυπου της Lamborghini και φαίνεται πραγματικά πολύ τρελό. Βέβαια, πρέπει να πούμε πως στην πραγματικότητα υπάρχουν ήδη κιτ για την Huracan από αξιόλογες εταιρείες, που στην πραγματικότητα είναι εξίσου τολμηρά με αυτό. Ιδιαίτερα επιθετικό είναι το μπροστινό μέρος όπου διακρίνεται ένας διαφορετικός προφυλακτήρας και κάμποσα αεροδυναμικά μικρά ένθετα. Στους τροχούς τονίζεται το πλάτος, με πρόσθετα πάνω στα φτερά.

Advertisement
Advertisement

Πίσω δεσπόζει ο διαχύτης, ενώ κοιτώντας από πίσω, ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ διαμορφώνει το ότι τα ελαστικά του αυτοκινήτου «εξέχουν» και δίνουν ακόμα μεγαλύτερη οπτική ένταση στις «λεπίδες» που κοσμούν το κάτω μέρος στο προφίλ του αυτοκινήτου εκατέρωθεν. Στο πίσω μέρος υπάρχει επίσης μια πολύ ογκώδης πτέρυγα και ένας διαχύτης με λεπτά πτερύγια σε κάθε πλευρά. After market είναι και οι ζάντες του αυτοκινήτου με το αυξημένο πλάτος σε σχέση με τις εργοστασιακές προτάσεις της Lamborghini για την Huracan.

Διαβάστε ακόμα:
Ο ορισμός του supercar: Lamborghini Countach LP400 S του 1982
Επίσημο: Η νέα Lamborghini Huracan STO
Lamborghini Huracan EVO: Η χαρά της οδήγησης (VIDEO)