Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται υπερ-σπάνιο Ford GT Roadster

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται υπερ-σπάνιο Ford GT Roadster

ΝΕΑ

Πωλείται υπερ-σπάνιο Ford GT Roadster

ΝΕΑ

Με κάτι παραπάνω από 540 χιλιάδες ευρώ, μπορεί να πάρει κάποιος ένα από τα πλέον σπάνια Ford GT μια και ένα roadster δημοπρατείται αυτές τις μέρες.

Advertisement
Advertisement

 

Το μοντέλο της Ford (GT40) που παρήχθη μέσα στη δεκαετία του ’60, είχε κατασκευαστεί και σε roadster έκδοση για μόλις 5 κομμάτια. Εκείνα, έχουν φτάσει να αλλάζουν χέρια για ποσά που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Λιγότερο σπάνια –προφανώς- αλλά και πάλι, ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστούν σε πώληση ή δημοπρασία, είναι και τα αντίστοιχα (GTX) της πιο πρόσφατης παραγωγής του μοντέλου (2004-2006) μια και υπάρχουν μόλις 38 κατασκευασμένα.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για εκδόσεις που όπως μαθαίνουμε, είναι προϊόν μετατροπής μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Το κόστος της μετατροπής έφτανε τα 200.000 δολάρια (181.000 ευρώ) και αξίζει να σημειώσουμε πως ήταν κατά τι μεγαλύτερο από αυτό της αγοράς του αυτοκινήτου σε ορισμένες αγορές. Κάπως έτσι εξηγείται και η σπανιότητά του. Με τις εμφανείς διαφορές και με κυριότερη την αφαιρούμενη οροφή των τριών τεμαχίων που αλλάζει την εμφάνιση του αυτοκινήτου χωρίς να επηρεάζεται η αισθητική του, το roadster GTX των φωτογραφιών, διατίθεται προς πώληση.

Advertisement

Μέχρι στιγμής η τιμή για το αυτοκίνητο στη δημοπρασία της RK Motors, είναι  έχουν φτάσει τα 444.209 ευρώ και στη σελίδα της εταιρείας που κάνει τη δημοπρασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τη δική τους προσφορά.

Advertisement