Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται Ferrari F40 σαν καινούργια

Ελλάδα 23:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται Ferrari F40 σαν καινούργια

ΝΕΑ

Πωλείται Ferrari F40 σαν καινούργια

ΝΕΑ

Μια από τις 213 Ferrari F40 που έφθασαν στις ΗΠΑ περιμένει τον επόμενο τυχερό ιδιοκτήτη της που θα την απολαύσει σε σχεδόν εργοστασιακή κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Παρά τις εξωτικές δημιουργίες του Μαρανέλο η F40 παραμένει έως σήμερα το πιο εικονικό μοντέλο της Ferrari και μάλλον θα συνεχίσει να είναι για πάντα. Μέρος του θρύλου της βέβαια αποτελεί βέβαια και το γεγονός πως πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο που έλαβε την έγκριση από τον Enzo Ferrari.

Η παραγωγή της ξεκίνησε το 1987 και αποτέλεσε τον διάδοχο της 288 GTO. Μέχρι το 1992 κατασκευάστηκαν συνολικά 1.315 αντίτυπα από τα οποία 213 πωλήθηκαν στις ΗΠΑ. Αν και κάθε F40 αποτελεί από μόνη της ανεκτίμητο συλλεκτικό μοντέλο η συγκεκριμένη που πωλείται από την εταιρία Driving Emotions στη Φλώριντα αποτελεί πραγματικό πειρασμό. Πρόκειται για ένα από τα αυτοκίνητα που πωλήθηκαν εξαρχής στις ΗΠΑ και έχει στο κοντέρ της μόλις 311 χιλιόμετρα! Μιλάμε δηλαδή για ένα πρακτικά καινούργιο αυτοκίνητο χωρίς σημάδια από το χρόνο αλλά και από τη χρήση.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα είναι από τα ελάχιστα επάνω στον πλανήτη που είναι τόσο κοντά στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν από 30 χρόνια όταν και έβγαιναν από τη γραμμή παραγωγής. Βέβαια ένα τέτοιο αυτοκίνητο συνοδεύεται και από την ανάλογη τιμή η οποία δεν αναφέρεται στην αγγελία αλλά είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να έχει λιγότερα από 7 ψηφία.

 

Advertisement