Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πωλείται ένα από τα Spectre Defender του 007 (+video)

Ελλάδα 10:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πωλείται ένα από τα Spectre Defender του 007 (+video)

ΝΕΑ

Πωλείται ένα από τα Spectre Defender του 007 (+video)

ΝΕΑ

Από τα μοντέρνα Bullitt Mustang μέχρι μια vintage Pontiac Trans Am, τα αυτοκίνητα, που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινίες, είναι υπέροχα. Ίσως όχι το Nissan Rouge, από το  Star Wars, αλλά τα περισσότερα είναι.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα 10 «Spectre» Defender που κατασκευάστηκαν για την ομώνυμη ταινία του 007 βγαίνει σε δημοπρασία.

Αν θέλετε το απόλυτο εκτός δρόμου όχημα, με συμμετοχή σε ταινία του James Bond τότε το Land Rover Defender SVX που πρωταγωνίστησε στην ταινία Spectre, είναι αυτό που ψάχνετε.

Η Bowler Motorsport μετέτρεψε 10 pickup Land Rover Defender 110 SVX σε προδιαγραφές Bigfoot για το φιλμ Spectre του 2015. Τα αυτοκίνητα κυνηγά ο πράκτορα 007, με ένα αεροπλάνο σε μια χιονισμένη πλαγιά στην Αυστρία.

Advertisement
Advertisement

Τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μόνο επτά φαίνεται πως σώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου αυτού, το οποίο δημοπρατείται από την Bonhams στο Goodwood Festival Of Speed.

Advertisement

Η μετατροπή της  Bowler περιελάμβανε αναβαθμισμένο turbo και intercooler για τον κινητήρα turbodiesel 2,2 λίτρων των 188 ίππων, ο οποίος κινεί και τους τέσσερις τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση έχουν οι τροχοί με τα εκτός δρόμου ελαστικά των 37 ιντσών, οι προστατευτικές ποδιές, το εξωτερικό roll bar ενώ η ανάρτηση έχει διπλά αμορτισέρ heavy duty της Bilstein. Στο εσωτερικό υπάρχουν καθίσματα Recaro με αγωνιστικές ζώνες ασφαλείας TRS αλλά και κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα και μια κεντρική μονάδα ηχοσυστήματος της Alpine.

Advertisement

Το αυτοκίνητο έχει μόνο 477 χλμ. και είναι ένα από τα αυτοκίνητα, που χρησιμοποιήθηκαν για λήψεις χαμηλής ταχύτητας στην ταινία του James Bond, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, αν και οι φωτογραφίες δείχνουν γρατσουνιές στην καρότσα, ίσως από τη μεταφορά της κάμερας.

Αυτές οι γρατσουνιές όμως είναι το καλύτερο είδος χρήσης και υπενθυμίζουν ότι αυτό το Defender έχει κάνει πραγματική δουλειά και όχι κάποιο αυτοκίνητο ειδικής έκδοσης… βιτρίνας. Σύμφωνα με την εκτίμηση πριν από τη δημοπρασία, η Bonhams πιστεύει ότι αυτό το Land Rover με την κινηματογραφική καριέρα θα «πιάσει» από 174.300 – 232.350 ευρώ όταν το σφυρί του δημοπράτη πέσει στις 24 Ιουνίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πωλείται η Aston Martin DB5 του Sean Connery
Κλέφτες είχαν Mercedes με περιστρεφόμενη πινακίδα αλα… 007!
Ειδική έκδοση 60 Years of Bond για το Moke