Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιστοί στον Clarkson οι Hammond May

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιστοί στον Clarkson οι Hammond May

ΝΕΑ

Πιστοί στον Clarkson οι Hammond May

ΝΕΑ

Μπορεί το BBC να τους έταξε λαγούς με πετραχήλια για να παραμείνουν στο Top Gear χωρίς τον Jeremy Clarkson αλλά τόσο ο James May όσο και ο Richard Hammond είπαν «όχι».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Οι Βρετανοί παρουσιαστές απέρριψαν την πρόταση που τους έγινε και αφορούσε διετές συμβόλαιο με αποδοχές ενός εκατομμυρίου αγγλικών λιρών ετησίως στον καθένα. Βέβαια προτού βιαστεί κανείς να γράψει λόγια… αφοσίωσης, πρέπει να σημειώσουμε πως αμφότεροι βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να διαλέξουν τι θα κάνουν στο μέλλον.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, οι «υπασπιστές» του οξύθυμου Clarkson, όπως άλλωστε κι εκείνος, είναι έτοιμοι να υπογράψουν στο Netflix, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων. Μία από αυτές, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, τους θέλει να έχουν καταλήξει και στον τίτλο της!

Advertisement
Advertisement

Παρότι είναι σαφές πως η νέα συμφωνία θα τους παρέχει απόλυτη ελευθερία στον τρόπο έκφρασης αλλά και το περιεχόμενο της νέας εκπομπής, δεν έχουν διαρρεύσει ποσά. Σίγουρα όμως, θα είναι… αστρονομικά αφού πρόκειται για τη δημοφιλέστερη εκπομπή αυτοκινήτου στον κόσμο!

Δείτε εδώ ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες τους στο BBC.