Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος θέλει να τα βάλει με την Tesla;

Ελλάδα 12:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος θέλει να τα βάλει με την Tesla;

ΝΕΑ

Ποιος θέλει να τα βάλει με την Tesla;

ΝΕΑ

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει τα τελευταία χρόνια η Tesla Motors, επεκτείνοντας μάλιστα και τις δραστηριότητές της και εκτός του χώρου της αυτοκίνησης. Λογικό είναι να έχει αποκτήσει πολλούς… «αντιπάλους ανά τον κόσμο»!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με το Bloomberg News, ένας από αυτούς είναι ο προερχόμενος από το Χόνγκ Κόνγκ Stephen Wong που κατέχει το 80% της εταιρείας Golden Dragon που κατασκευάζει ηλεκτρικά λεωφορεία (φωτο).

Παράλληλα, διατηρεί το ένα τρίτο της Skyoworth Digital Holdings την οποία ίδρυσε πριν από μερικά χρόνια και που σήμερα φέρεται να έχει αξία άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων! Ίσως πάλι το όνομά του να σας λέει κάτι γιατί… θα τον είδατε στις ειδήσεις όταν φυλακίστηκε για απάτη!

Advertisement
Advertisement

Τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος και γεμάτος ιδέες! Δεδομένου λοιπόν του απελπιστικά μεγάλου προβλήματος περιβαλλοντικής μόλυνσης στην Κίνα, η αγορά ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να εκτοξευθεί! Κι εκεί σκοπεύει να επενδύσει ακόμα περισσότερο ο Wong.

Βέβαια για να τα βάλει με τους Αμερικανούς, θα πρέπει πρώτα η Golden Dragon να κυριαρχήσει στην εν λόγω τοπική αγορά, εκεί όπου τον πρώτο λόγο, έχει η BYD.