Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ποιος διάσημος έχει 5 Ferrari;

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος διάσημος έχει 5 Ferrari;

Men + Speed

Ποιος διάσημος έχει 5 Ferrari;

Men + Speed

Ο γνωστός παίχτης του γκολφ, Ian Poulter, είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη Ferrari και αποφάσισε να μοιραστεί μια σπάνια εικόνα μαζί μας, την οποία ανέβασε στους λογαριασμούς του στο Instagram και στο Twitter.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Πέντε κατακόκκινες Ferrari ανήκουν στη ζηλευτή συλλογή του και τις φωτογράφισε μπροστά από το σπίτι του στη Φλόριντα. Το τελευταίο του απόκτημα είναι η LaFerrari σε χρώμα Rosso.

Ο Ian Poulter έγινε ο πρώτος αποδέκτης μίας ειδικής παραγγελίας Ferrari FF στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Όσο για τη συλλογή του, περιλαμβάνει μοντέλα δημιουργημένα στο Μαρανέλο τα τελευταία 40 χρόνια!

Advertisement
Advertisement

Επέλεξε τόσο η 288 GTO, όσο και οι F40, F50, Enzo και LaFerrari να είναι βαμμένες στην ίδια απόχρωση του κόκκινου. Η LaFerrari είναι η μοναδική που έχει μαύρη οροφή και δεν διαθέτει ασημί ζάντες.

Τη φωτογραφία συνόδευαν τα σχόλια του Ian: «Η συλλογή των 5 supercar της Ferrari είναι πλέον ολοκληρωμένη. 288GTO, F40, F50, Enzo, LaFerrari. 1985, 1990, 1995, 2003, 2015. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Πολύ τυχερό αγόρι», και συνέχισε γράφοντας: «Είμαι τόσο τυχερός που τις έχω. Ώρα τώρα να κερδίσω στο fedex Cup».

ian poulter-twitter640tall