Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο μοντέλο θα έχει την μεγαλύτερη ηλιοροφή του κόσμου;

Ελλάδα 19:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο μοντέλο θα έχει την μεγαλύτερη ηλιοροφή του κόσμου;

ΝΕΑ

Ποιο μοντέλο θα έχει την μεγαλύτερη ηλιοροφή του κόσμου;

ΝΕΑ

Οι ηλιοροφές είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στον εξοπλισμό ενός νέου αυτοκινήτου. Και ο ανταγωνισμός για την μεγαλύτερη καλά κρατεί.

Advertisement
Advertisement

Αν και στην χώρα μας, με τις θερμοκρασίες που επικρατούν το καλοκαίρι, οι ηλιοροφές δεν είναι πάντα μία καλή ιδέα, δεν παύουν να αποτελούν ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο στον εξοπλισμού ενός αυτοκινήτου.

Η αίσθηση του διάχυτου φωτός και της επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον είναι ανεκτίμητη, κάτι που κάνει αρκετούς να πληρώνουν πολλά χρήματα ως έξτρα για να την συμπεριλάβουν στο νέο τους αυτοκίνητο.

Στην κούρσα για την μεγαλύτερη ηλιοροφή στην αγορά θα έρθει να προστεθεί μία νέα πρόταση. Το νέο Renault Espace θα διαθέτει την μεγαλύτερη ηλιοροφή του κόσμου, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί και επίσημα στις 28 Μαρτίου, και όπως έχει ήδη ξεκαθαριστεί θα αλλάξει φιλοσοφία και θα στραφεί και αυτό προς τα SUV αφήνοντας πίσω το ιστορικό του παρελθόν ως ένα από τα πιο εμβληματικά πολυμορφικά όλων των εποχών.

Σε teaser που έδωσε η εταιρία προαναγγέλλοντας το μοντέλο, αναφέρει ότι θα έχει μία τεράστια πανοραμική ηλιοροφή, την μεγαλύτερη μάλιστα στην αγορά.

Πόσο μεγάλη θα είναι αυτή. Η Renault ανακοινώνει ότι θα φθάνει τα 1,33 μέτρα μήκος και 84 εκατοστά πλάτος, καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρο το εμβαδόν της οροφής.

Advertisement

Η μεγάλη αυτή γυάλινη επιφάνεια θα κάνει ακόμα πιο φωτεινή και ευχάριστη την καμπίνα, και το μέγεθός της θα εξασφαλίζει ότι θα καλύπτει άνετα και τους πίσω επιβάτες.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες πληροφορίες του μοντέλου, γνωρίζουμε ήδη ότι θα έχει μήκος 4,72 μέτρα (14 εκατοστά μικρότερο από το πολυμορφικό που αντικαθιστά), αν και το σαλόνι του θα είναι πιο ευρύχωρο λόγω του μεγαλύτερου πλάτους.

Η σχεδίαση θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το μικρότερο Austral, με τις περισσότερες διαφορές να εντοπίζονται στο πίσω μέρος. Οι κινητήρες θα είναι οι ίδιοι που υπάρχουν και στο Austral με τις mild και full hybrid εκδόσεις τους.

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει μέσα στο Μάρτιο ενώ οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου Renault Espace
Νέο Renault Espace: Γίνεται SUV;
Renault Espace F1: Μια μοντέρνα εκδοχή του πολυμορφικού των 800 ps