Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Παπασταθόπουλος: Νέα ομάδα και νέο αυτοκίνητο… – Δείτε το

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παπασταθόπουλος: Νέα ομάδα και νέο αυτοκίνητο… – Δείτε το

MIRROR

Παπασταθόπουλος: Νέα ομάδα και νέο αυτοκίνητο… – Δείτε το

MIRROR

Ο 32χρονος στοπερ… έπιασε λιμάνι, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους «ερυθρολεύκους». Η δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα τον βρήκε και με ένα νέο αυτοκίνητο. Δείτε ποιο είναι αυτό.

Advertisement
Advertisement

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι εδώ και λίγες ώρες ο διεθνής στόπερ Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με τους «ερυθρολεύκους».

Ο επαναπατρισμός του 32χρονου άσου σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους των Πειραιωτών, καθώς έχει υπηρετήσει σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, όπως είναι η Μίλαν, η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ.

Η δεύτερη θητεία του Παπασταθόπουλου στην Ελλάδα θα τον βρει με ένα καινούριο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα με ένα Renault Captur.

Advertisement
Advertisement

Η Renault Greece γνωστοποίησε την παράδοση του μοντέλου στον Σωκράτη, μέσω δημοσίευσης στην επίσημη ιστοσελίδας της στο facebook.

“Renault & Olympiacos FC συνεχίζουν τις διαδρομές προς την επιτυχία! O Ευρωπαίος Σωκράτης Παπασταθόπουλος με το Ευρωπαϊκό Best Seller & Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα!”, αναγραφόταν στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Advertisement

Η Renault αποτελεί επίσημο χορηγό της ομάδας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και στο πλαίσιο αυτό, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρείας.

Το νέο Renault Captur

Advertisement

Πρόκειται για το δεύτερης γενιάς Captur, το οποίο έχει εκκινήσει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας, αφού έχει υποβληθεί σε αισθητική και τεχνολογική αναβάθμιση, ενώ διατίθεται και σε ευρεία γκάμα κινητήρων.

Σχεδιαστικά ξεχωρίζει με τα full LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα “C” τόσο εμπρός όσο και πίσω και προσαρμόζεται σε όλα τα «θέλω» χάρη στους 90 δυνατούς συνδυασμούς διαμόρφωσης.

Στο εσωτερικό δεσπόζει οθόνη αφής πολυμέσων 9,3’’ στραμμένη προς τον οδηγό και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25’’. Παράλληλα, διακρίνεται και για την ευρυχωρία του με τον χώρο αποσκευών να φτάνει έως και τα 536 λίτρα.

Advertisement

Σε επίπεδο κινητήρων, διατίθεται με turbo μοτέρ βενζίνης 1.0 και 1.3 λίτρων απόδοσης 100 ίππων για το πρώτο ή 130 και 155 ίππων για το δεύτερο. Ο 1.000άρης turbo των 100 ίππων συνδυάζεται και με σύστημα υγραεριοκίνησης. Διαθέσιμοι είναι και diesel 1.5 λίτρων με 95 και 115 ίππους.

Αναφορικά με τις εκδόσεις εξοπλισμού, η Renault συναντώνται οι Authentic, Expression και Dynamic. Επίσης, ειδικά για τις ισχυρότερες εκδόσεις ανά καύσιμο, υπάρχει και η πιο πολυτελής έκδοση Initiale Paris.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Διαβάστε επίσης:

Το Renault Clio γίνεται 30 ετών!

Renault Megane RS Trophy-R: Όταν οργίαζε στο Ρινγκ (video)

Ετοιμάζει σπορ ηλεκτρικό μοντέλο η Alpine;