Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το μεγάλο «μυστικό» της McLaren;

Ελλάδα 8:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το μεγάλο «μυστικό» της McLaren;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το μεγάλο «μυστικό» της McLaren;

ΝΕΑ

Η βρετανική μάρκα έχει λόγο να γιορτάζει, αλλά θα πρέπει να κάνουμε λίγες εβδομάδες υπομονή, για να μάθουμε τον τρόπο…

Advertisement
Advertisement

Η McLaren γιορτάζει φέτος τα 60ά της γενέθλια και υποδέχεται αυτό το ορόσημο με μοναδικούς τρόπους. Αλλά φαίνεται ότι το αποκορύφωμα της επετείου, δεν έχει έρθει ακόμη, καθώς η μάρκα με έδρα το Woking θα αποκαλύψει ένα νέο supercar στο Velocity International.

Οι αλλεπάλληλες προσπάθειες για να αποκαλυφθεί πρόωρα το μεγάλο ‘μυστικό», έχουν πέσει στο κενό, καθώς η McLaren κρατά ερμητικά κλειστά τα χαρτιά της. Προσπαθήσουμε, λοιπόν, να συνδέσουμε, χωρίς καθοδήγηση, τα κομμάτια του παζλ, με βάση τις πληροφορίες που έχουν έως τώρα, στη διάθεσή μας,

Είναι ένα supercar, επομένως δεν μπορεί να είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας, που φημολογείται ότι θα φτάσει το 2026. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν μπορεί να είναι το φημολογούμενο τετράθυρο ηλεκτρικό σεντάν.

Advertisement
Advertisement

Με βάση αυτό, αναμένουμε το νέο supercar της McLaren να εμπίπτει στην αποκλειστική σειρά Ultimate. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να είναι η πολυαναμενόμενη αντικατάσταση του πανέμορφου P1, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από δέκα χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Michael Leiters είπε ότι ένας πιθανός διάδοχος του P1 θα είναι πλήρως ηλεκτρικός. Ωστόσο, δεν θα είναι βαρύ και υπερβολικό, όπως ορισμένα ηλεκτρικά υπεραυτοκίνητα.

«Θέλουμε να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο που να είναι συγκρίσιμο με το βάρος του 750S, δεν χρειαζόμαστε 2.000 ίππους… αλλά πρέπει να ξεπερνάει τις επιδόσεις μας σε ένα αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης», πρόσθεσε ο Leiters. Και πάλι, η McLaren δεν βιάζεται να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, οπότε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο.

Advertisement

Το μυστικό showtopper της φίρμας, θα παρουσιαστεί στο Velocity International στις 10 – 12 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος θρύλος του WRC πουλάει την McLaren του;
Ποιος είναι ο Έλληνας ιδιοκτήτης της πολύτιμης McLaren Senna;
Η McLaren Artura ως μοναδικό έργο τέχνης

Advertisement