Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το ασφαλέστερο Audi;

Ελλάδα 6:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το ασφαλέστερο Audi;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το ασφαλέστερο Audi;

ΝΕΑ

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιαστεί η αναβαθμισμένη θωρακισμένη λιμουζίνα της Audi με βαλλιστική προδιαγραφή VR9.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Μετά το Range Rover Sentinel των 400.000 ευρώ, ένα ακόμη θωρακισμένο αυτοκίνητο θα κάνει την εμφάνιση του στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το Audi A8 L Security είναι κατά την γερμανική εταιρία το ασφαλέστερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ, παρέχοντας αναβαθμισμένη ασφάλεια, σύμφωνη με την προδιαγραφή VR9 (το προηγούμενο ήταν με VR7). Η αναβάθμιση περιλαμβάνει νέα και πιο ενισχυμένη θωράκιση με εξεζητημένα υλικά.

2016 Audi A8 L Security (4)

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, υπάρχει θωρακισμένο κουτί ανίχνευσης και επικοινωνίας στο χώρο αποσκευών, ένα νέο σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος των θυρών, νέο ανεξάρτητο σύστημα εξαερισμού, κιτ έκτακτης εξόδου, ενδοσυνεννόηση, και όλα τα καλά ώστε οι επιβάτες να έχουν όλες τις βοήθειες σε περίπτωση επίθεσης από σφαίρες, βλήματα και βόμβες.

2016 Audi A8 L Security (2)

Το ανανεωμένο A8 L Security είναι ελαφρύτερο και κινείται από έναν V8 4.0 TFSI των 435 PS ή από έναν W12 FSI των 500 PS. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει τετρακίνηση, ενώ λόγω όγκου και των ειδικών run-flat ελαστικών η τελική περιορίζεται στα 210 km/h.

Advertisement

2016 Audi A8 L Security (3)