Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι αυτό το νέο μοντέλο της Skoda; (+video)

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι αυτό το νέο μοντέλο της Skoda; (+video)

ΝΕΑ

Ποιο είναι αυτό το νέο μοντέλο της Skoda; (+video)

ΝΕΑ

Η Skoda δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο το οποίο προκαλεί μεγάλη απορία για το μοντέλο το οποίο εμφανίζεται σε αυτό. Είναι κάποιο ολοκαίνουργιο όχημά της;

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε σχετικά με αυτό. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Skoda, η αποκάλυψη περί τίνος πρόκειται θα γίνει στις 15 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των επίσημων ετήσιων αποτελεσμάτων της εταιρείας.

Βεβαίως, η πρώτη σκέψη μας αφορά στο Elroq, στο καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV μοντέλο της το οποίο αναμένεται να μπει σε διαδικασία παραγωγής εντός της χρονιάς.

Τα στελέχη της τσεχικής εταιρείας αποφάσισαν να μας δώσουν μια αρχική ιδέα σχετικά με τον τύπο του αμαξώματός του και μια «αποκλειστική ματιά στις ιδέες των σχεδιαστών μας για ένα μελλοντικό ηλεκτρικό όχημα με μπαταρίες», όπως αναφέρεται σχετικά.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτές τις πρώτες εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε το χαρακτηριστικό σχήμα των φωτών LED και του φωτιζόμενου εταιρικού λογότυπου της Skoda. Όπως είναι ήδη γνωστό, το Elroq θα είναι ένα νέο μοντέλο της εταιρείας αλλά επί της ουσίας θα είναι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Karoq.

To καινούργιο μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα «MEB» και το μήκος του αναμένεται να είναι περίπου 4,5 μέτρα. Πάντως, δεν θα είναι το μόνο αυτής της τεχνολογίας κίνησης που θα παρουσιάσει η Skoda εφέτος και εντός του 2025, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλα.