Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο εκρηκτικές επιδόσεις για τη Mercedes-AMG GT S

Ελλάδα 13:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιο εκρηκτικές επιδόσεις για τη Mercedes-AMG GT S

ΝΕΑ

Πιο εκρηκτικές επιδόσεις για τη Mercedes-AMG GT S

ΝΕΑ

Η γνωστή μας γερμανική βελτιωτική G-Power παρουσιάζει για πρώτη φορά μια πρόταση αναβάθμισης για την κορυφαία Mercedes-AMG GT S, προσφέροντάς της πολλά περισσότερα σε δύναμη και παράλληλα, εξασφαλίζοντάς της ακόμα πιο εκρηκτικές επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

H βελτίωση της G-Power επικεντρώνεται στον 4λιτρο V8 biturbo κινητήρα της Mercedes, ο οποίος ύστερα από την τοποθέτηση του παράλληλου «εγκεφάλου» Bi-Tronik 5 της εταιρείας, έρχεται για να προσφέρει 610 ίππους ισχύος (στις 6.500 σ.α.λ.) και ροπή 755 Nm μεταξύ 4.000 και 5.000 στροφών.

Τα παραπάνω νούμερα είναι αυξημένα κατά 100 ίππους και 105 Nm αντίστοιχα σε σχέση με αυτά της εργοστασιακής Mercedes-AMG GT S και, σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, μειώνουν κατά 0,3 δευτερόλεπτα το 0-100 χλμ./ώρα του αυτοκινήτου, το οποίο πλέον ολοκληρώνεται σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Η G-Power τονίζει επίσης ότι για να προστατεύσει τον κινητήρα, η επιπλέον δύναμη γίνεται διαθέσιμη μόνο όταν το λάδι φθάσει στην ιδανική θερμοκρασία, ενώ σε περίπτωση που η θερμοκρασία του μοτέρ φθάσει στα ανώτατα επιτρεπτά επίπεδα, τότε απενεργοποιείται αυτόματα η λειτουργία του έξτρα «εγκεφάλου», για να μην επιβαρύνεται ο κινητήρας.

Φυσικά και κατά τα γνωστά δεδομένα της γερμανικής φίρμας, η βελτίωση της Mercedes-AMG GT S μπορεί να συμπληρωθεί και με την προσθήκη των σφυρήλατων ζαντών Hurricane RR της G-Power, σε διάσταση 20 ιντσών εμπρός (μέγεθος ελαστικών 275/30 R20) και 21 ιντσών πίσω (305/25 R21), που μπορούν να διατεθούν σε τρία διαφορετικά σχέδια.

AMG GT S G Power2 640

Advertisement

AMG GT S G Power3 640