Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο ξεπούλησε αν και θα βγει το 2026;

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο αυτοκίνητο ξεπούλησε αν και θα βγει το 2026;

ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο ξεπούλησε αν και θα βγει το 2026;

ΝΕΑ

Είναι ακόμα σε μορφή πρωτότυπου και με χρονικό ορίζοντα λανσαρίσματος το 2026. Και όμως ξεπούλησε μέσα σε μία εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

Σημεία των καιρών. Αυτοκίνητα που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί στην τελική τους μορφή και θέλουν τρία με τέσσερα χρόνια για να μπουν στην παραγωγή, έχουν τόση ζήτηση που η εταιρία καταφέρνει να ξεπουλά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος για το Polestar 6, το ανοιχτό ηλεκτρικό σπορ κάμπριο το οποίο θα παραχθεί -όπως αρχικά έχει ανακοινωθεί- σε 500 μονάδες. Και το οποίο κατάφερε να ολοκληρώσει τις παραγγελίες του μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα μπει στην παραγωγή.

Το Polestar 6 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα μέσα Αυγούστου στο Pebble Beach στις ΗΠΑ και αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2026.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η τεράστια αποδοχή και το ξεπούλημα των αρχικών 500 μονάδων, κάνουν την εταιρία να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να αυξήσει την παραγωγή του ακόμα περισσότερο.

Το Polestar 6 βασίζεται στο Ο2, ένα πρωτότυπο που παρουσίασε η εταιρία το Μάρτιο και έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από το κοινό.

Advertisement

Η έκδοση παραγωγής κρατά την σκληρή αναδιπλούμενη οροφή και δανείζεται την αλουμινένια ηλεκτρική πλατφόρμα που θα βρούμε και στο Polestar 6.

Advertisement

Χρησιμοποιεί ηλεκτρικό κύκλωμα των 800V, δύο ηλεκτρικά μοτέρ, τετρακίνηση, με συνδυαστική ισχύ 884 ίππων και 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι μελωδίες των Polestar Spaces (+video)
Polestar 6: Ηλεκτρικό σπορ κάμπριο με 884 άλογα!
To Polestar 2 ξεχωρίζει με την οδική συμπεριφορά του (+video)