Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο πουλάει ο μπασίστας των Stones;

Ελλάδα 21:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο αυτοκίνητο πουλάει ο μπασίστας των Stones;

ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο πουλάει ο μπασίστας των Stones;

ΝΕΑ

Όπως οι συνάδελφοί του, ο Keith Richards, στον οποίο ανήκει ένα Dino του 1972 και μία Bentley Continental Flying Spur του 1966 και ο Mick Jagger που έχει την Aston Martin DB6 και τη Morgan V8, έτσι και ο μπασίστας των Rolling Stones Bill Wyman, είναι λάτρης των αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Μπορεί η Mercedes-Benz 250 S του ’66,η οποία του ανήκει, να είναι ένα κλασικό αυτοκίνητο, το πιο εξωτικό όμως είναι αναμφισβήτητα το Citroën Maserati SM του 1971. Δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου που η θρυλική ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία ανήκε στη γαλλική φίρμα.

Η Maserati συνέβαλε στον κινητήρα V6 που υπάρχει κάτω από το καπό, αλλά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως η ενεργή ανάρτηση και η μεταβλητή υποβοήθηση του ήταν όλα της Citroën. Επιπλέον, ακόμη και μετά από 40 χρόνια που έκανε το ντεμπούτο του, έχει ένα εντυπωσιακό φουτουριστικό στυλ.

Advertisement
Advertisement

Μετά από πολυετή συνύπαρξη και πολλά ταξίδια, ήρθε η ώρα να αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη, στη δημοπρασία Bonhams που θα γίνει στο περιθώριο του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντουγουντ, στις 26 Ιουνίου.

Η σχετική ανακοίνωση περιλαμβάνει και δηλώσεις του Wyman που μεταφέρει… ιστορίες σχετικά με την εν λόγω Citroën Maserati SM: «Έχω οδηγήσει στην Ισπανία, στο Πορτοφίνο της Ιταλίας και από εκεί πίσω στην Αγγλία αρκετές φορές. Επίσης έχω πάει δύο φορές στο τζαζ φεστιβάλ στο Μοντρέ της Ελβετίας. Την πρώτη φορά είχα παίξει μαζί με τους Muddy Waters, Buddy Guy, Junior Wells and Pinetop Perkins. Τώρα, τρία χρόνια αργότερα οδηγώ ξανά για να παίξω πάλι μαζί με τον Muddy Waters».