Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο 10ετίας κοστίζει $3 εκατομμύρια;

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο αυτοκίνητο 10ετίας κοστίζει $3 εκατομμύρια;

ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο 10ετίας κοστίζει $3 εκατομμύρια;

ΝΕΑ

Εξαιρείστε της κρίσης που ταλανίζει τη χώρα, σας περισσεύουν τρία εκατομμύρια δολάρια και θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο πέραν των συνηθισμένων; Σας έχουμε τη λύση!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

O λόγος για την εντυπωσιακή Maserati MC12 Versione Corse που είναι διαθέσιμη προς πώληση από την Dupont Registry! Πρόκειται για ένα μοντέλο του 2005 και πρέπει επίσης να σας ενημερώσουμε πως δεν θα μπορείτε να το οδηγείτε σε δημόσιους δρόμους. Όχι μόνο επειδή στην Ελλάδα αυτοί συνήθως… καταστρέφουν αλλά κι επειδή δεν έχει άδεια κυκλοφορίας σε αυτούς.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα από τα μόλις 12 τέτοια αυτοκίνητα που κατασκεύασε η ιταλική εταιρεία, με μόλις το πρώτο να τροποποιείται ώστε να κινηθεί ελεύθερα παντού. Η αρχική τιμή απόκτησής του ήταν στο ένα τρίτο εκείνης έναντι της οποίας έχει τώρα. Βλέπετε είναι σε εξαιρετική κατάσταση αφού το κοντέρ έχει γράψει μόλις 88 χιλιόμετρα!

Το συγκεκριμένο όχημα είναι το σασί Νο2 που βγήκε από το εργοστάσιο της Μπολώνια, είναι σε μπλε χρώμα ενώ το εσωτερικό είναι σε μαύρο, με μπλε στοιχεία. Παίρνει ώθηση από τον θηριώδη 6λιτρο V12 που προσφέρει 744 άλογα, επιτάχυνση 0-100 σε 3.8sec και τελική ταχύτητα των 202 ΜΙΛΙΩΝ! Πρόκειται για την ίδια μονάδα που εφοδιάζει και την επίσης… φτιαγμένη για πίστα, Ferrari FXX, ίδιας χρονιάς παραγωγής, που βασιζόταν στην Enzo.