Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Pininfarina PF0 δείχνει πανέμορφο

Ελλάδα 5:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Pininfarina PF0 δείχνει πανέμορφο

ΝΕΑ

To Pininfarina PF0 δείχνει πανέμορφο

ΝΕΑ

Η ιταλική φίρμα Automobili Pininfarina, η start-up εταιρεία του γνωστού ιταλικού σχεδιαστικού οίκου που πλέον ανήκει στον Όμιλο της Mahindra, σε συνεργασία με την κροατική Rimac, δημιουργεί ένα ηλεκτροκίνητο supercar, το , το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο του 2019, κατά την διάρκεια της Έκθεσης της Γενεύης. Πάντως, ήδη από τις πρώτες εικόνες δείχνει όμορφο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε, το Pininfarina PF0 θα διαθέτει πιθανότατα τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, ένας για κάθε τροχό, οι οποίοι προέρχονται από την Rimac, με τη συνολική απόδοση να αγγίζει τους 2.000 ίππους. Εξωπραγματικές θα είναι λογικά και οι επιδόσεις, τόσο από στάση, όσο και σε ότι αφορά την τελική ταχύτητα. Όπως αναφέρουν και διάφορες πηγές, θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 km/h σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, τα 0-300 km/h, ενώ θα ξεπερνά τα 400 km/h.

pininfarina-pf0-teaser (2)-chariatis-530

Η νεοσυσταθείσα εταιρεία αναμένεται να επενδύσει ένα ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ στον σχεδιαστικό οίκο του Pininfarina, θέλοντας να στηρίξει τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή του PF0, αλλά και της μελλοντικής σειράς των αυτοκινήτων της Automobili Pininfarina.Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Pininfarina PF0 θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του μέσα στο 2020.

Advertisement

pininfarina-pf0-teaser (1)-chariatis-640

Advertisement