Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιοι θα φτιάχνουν τα μελλοντικά μοντέλα της Jaguar Land Rover;

Ελλάδα 9:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιοι θα φτιάχνουν τα μελλοντικά μοντέλα της Jaguar Land Rover;

ΝΕΑ

Ποιοι θα φτιάχνουν τα μελλοντικά μοντέλα της Jaguar Land Rover;

ΝΕΑ

Τα στελέχη της Jaguar Land Rover αποφάσισαν να προσλάβουν νέους εργαζόμενους οι οποίοι θα συμβάλλουν στην εξέλιξη και δημιουργία των νέων μοντέλων της. Αυτοί δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν από συστήματα 4×4…

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία μεταστροφής τήςJaguar Land Rover προς την ηλεκτροκίνηση σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταβάλλει και τη φιλοσοφία προσέγγισης του χαρακτήρα των οχημάτων της, όπως τον γνωρίζουμε.

Η πολυτέλεια και η απαράμιλλη ικανότητα κίνησής τους εκτός δρόμου θα παραμένει -αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τουλάχιστον στα προσεχή χρόνια. Ωστόσο, θα πρέπει να αναμένουμε ότι τα νέα μοντέλα της θα προσαρμοστούν στις ανάγκες που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται από την ενσωμάτωση πολλών ψηφιακών συστημάτων και εφαρμογών που εξυπηρετούν τόσο τον οδηγό όσο και τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Για τον λόγο αυτό, η Jaguar Land Rover αποφάσισε να προσλάβει συνολικά 800 υπαλλήλους οι οποίοι ως τώρα είχαν εργαστεί τόσο στην εταιρεία «Meta» («Facebook») όσο και στο «Twitter». Όπως ανακοινώθηκε από τη βρετανική εταιρεία, αυτοί θα ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό της στα ερευνητικά κέντρα που έχει τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ και στην Ασία.

Σκοπός αυτής της κίνησης είναι οι νέες ειδικότητες να συμβάλλουν στη δημιουργία του «αυτοκινήτου του μέλλοντος», όπως έχει χαρακτηριστεί το πρόγραμμα. Το ζητούμενο είναι να εξελίξουν νέα συστήματα που να αφορούν στην ηλεκτροκίνηση, στην αυτόνομη οδήγηση, στην τεχνητή νοημοσύνη, στην ανάπτυξη υπηρεσίας αποθηκευτικού νέφους. κ.λπ.

Advertisement

Με αυτόν τον τρόπο η Jaguar Land Rover θα αναπτύξει τα δικά της συστήματα, το λογισμικό και τις εφαρμογές τα οποία θα της επιτρέψουν να προσφέρει στους επιβάτες των μελλοντικών μοντέλων της μια «ολοκληρωμένη εμπειρία διασυνδεσιμότητας», όπως έχει ανακοινωθεί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Jaguar γιορτάζει την επιτυχία της στο Le Mans του 1953
Πωλείται αναπαλαιωμένη Jaguar XJR-15 (+video)
Αγοράζεις Land Rover, αλλά απαγορεύεται να το πουλήσεις!