Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήγε με Aston Martin στο Ράλλυ Ακρόπολις!!!

Ελλάδα 7:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πήγε με Aston Martin στο Ράλλυ Ακρόπολις!!!

ΝΕΑ

Πήγε με Aston Martin στο Ράλλυ Ακρόπολις!!!

ΝΕΑ

Δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε Aston Martin παρκαρισμένη στο… βουνό όπως και GT-R σε χωράφι! Δείτε τι καταγράψαμε λίγο πριν την ειδική «Ελεθεροχώρι» κατά τη διάρκεια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Advertisement
Advertisement

Το ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε, η σκόνη έπεσε και η Hyundai έγραψε τη δική της ιστορία με το 1-2-3 που κατάφερε να πετύχει στον πολύ απαιτητικό αγώνα που γι’ ακόμα μία φορά έδειξε το σκληρό του πρόσωπο σε ομάδες και οδηγούς.

Το θέαμα ήταν μοναδικό, ξεκινώντας από την υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ μέχρι τις χωμάτινες ειδικές στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Χιλιάδες θεατές κατέκλισαν τα βουνά και δημιούργησαν το αδιαχώρητο σε εντυπωσιακά μέρη φυσικού κάλλους.

Εξαιτίας των θεμάτων ασφαλείας που επιβάλλει σε κάθε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλλυ η FIA, τα μέτρα ήταν σκληρά και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν για να φτάσουν στα σημεία που περνούσαν τα αγωνιστικά «τέρατα» του WRC.

Advertisement
Advertisement

Περπάτημα χιλιομέτρων (και πάνω από 3) και όχι σε άσφαλτο αλλά σε ανηφόρα και σε χώμα με πέτρες.

Το σίγουρο είναι πως δεν βλέπεις καθημερινά παρκαρισμένη σε βουνό μία… Aston Martin! Tο ίδιο ισχύει και με την “δικιά” μας Mustang Mach-e…

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

Τυχεροί όσοι χρησιμοποίησαν μοτοσικλέτες για να προσεγγίσουν στα σημεία και ιδίως μηχανές για χρήση εκτός δρόμου. Άλλοι πάλι θέλησαν να μεταβούν στις ειδικές με πανάκριβα αυτοκίνητα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συνήθως σε κανονικούς δρόμους.

Όπως θα δείτε και από τις εικόνες του Newsauto παρακάτω, ο ιδιοκτήτης μίας επιβλητικής Aston Martin την πάρκαρε στο βουνό λίγο πριν την ειδική «Ελευθεροχώρι», ενώ αντίστοιχα ο ιδιοκτήτης ενός Nissan GT-R το πάρκαρε στα χόρτα, πολλά χιλιόμετρα πριν το σημείο που θα περνούσα τα αυτοκίνητα.

Advertisement

Και τα δύο, όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν τα βλέμματα των θεατών, φυσικά και τα δικά μας!

Το εντυπωσιακό Nissan GT-R έκανε και αυτό την εμφάνισή του σε ένα κάπως πιο… ήπιο οδόστρωμα και λίγα χλμ. πριν την ειδική διαδρομή “Ελευθεροχώρι”.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κερδίζουν έδαφος τα βενζινοκίνητα και diesel!
Toyota GR86 1.6 turbo: Αυτό κι αν θα είναι έκπληξη!
ΟΔΔΥ: Στο «σφυρί» μια σπάνια αντίκα BMW Touring 2000!