Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιες είναι οι τιμές της Maserati Grecale στην Ελλάδα;

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιες είναι οι τιμές της Maserati Grecale στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Ποιες είναι οι τιμές της Maserati Grecale στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Το πολυτελές σπορ SUV είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τρεις εκδόσεις, τιμές που ξεκινούν από τα 85.700 ευρώ και ιπποδυνάμεις που ξεπερνούν τους 500 ίππους…

Advertisement
Advertisement

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει έρθει στην Ελλάδα το δεύτερο όχημα ελευθέρου χρόνου της Maserati. Ο λόγος για την Grecale, που μπορεί να είναι μικρότερη της Levante αλλά με μήκος τα 4,84 μέτρα μόνο… μικρή δεν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε.

Το επιβλητικό SUV ξεχωρίζει για την σχεδίασή του αλλά και για την πολυτέλεια που διαθέτει. Μία επίσκεψη στην ελληνική εισαγωγική εταιρεία θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο αναφορικά με την χλιδή που συναντά κανείς στην καμπίνα των επιβατών.

Το υψηλής ποιότητας δέρμα καλύπτει σχεδόν τα πάντα, οι ψηφιακές οθόνες τοποθετούν την μάρκα σε ένα σύγχρονο αγοραστικό κοινό ενώ δεν μπορεί κανείς να παραλείψει και το κορυφαίο ηχοσύστημα. Σε όλα τα παραπάνω αν προσθέσουμε και τον κορυφαίο εξοπλισμό, διαπιστώνουμε πως ίσως να μην λείπει τίποτα.

Advertisement
Advertisement

Από 85.700 ευρώ

Η Maserati Grecale που έχει ελληνικό όνομα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις. Η πρώτη αφορά στην έκδοση GT με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων και τους 300 ίππους (0-100 σε 5,6 δευτερόλεπτα και τελική 240χλμ./ώρα). Η συγκεκριμένη κοστίζει 85.700 ευρώ.

Με το ίδιο μηχανικό σύνολο αλλά με απόδοση 330 ίππους (0-100 σε 5,3 δευτερόλεπτα και τελική 240χλμ./ώρα) είναι διαθέσιμη η έκδοση Modena και κοστίζει 98.200 ευρώ.

Advertisement

Πόσο κοστίζει η έκδοση με τους 530 ίππους;

Κορυφαία είναι η Trofeo η οποία εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 3.0 λίτρων. Το συγκεκριμένο αποδίδει 530 ίππους και προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3.8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει στα 285χλμ./ώρα.

Advertisement

Η τιμή της στην Ελλάδα αγγίζει τα 155.656 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αναπνέουμε δηλητηριασμένο αέρα λόγω των παλιών αυτοκινήτων (+video)
Τα νέα Abarth 595/695 στην Ελλάδα (+τιμές)
Τα νέα της πιάτσας, 359…